Birdy Airlines NV

Contactgegevens Birdy Airlines NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Birdy Airlines NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Birdy Airlines NV

Regio (region): Machelen (Diegem), België

Adres (address): Culliganlaan 16,1831, België

Telefoon (phone): 02 543 14 80; 02 403 11 58 02 543 14 80; 02 403 11 58

Fax (fax): 02 403 17 39; 02 539 29 39 02 403 17 39; 02 539 29 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Birdy Airlines NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Birdy Airlines NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Birdy Airlines NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Birdy Airlines NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Birdy Airlines NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Birdy Airlines NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Birdy Airlines NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Birdy Airlines NV
Products information Birdy Airlines NV

BTW identificatienummer (tax): BE08596771240
Ondernemingsnummer: 7739562988
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Birdy Airlines NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Birdy Airlines NV
(Get full report from official database of BE for Birdy Airlines NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Birdy Airlines NV
Addition kinds of activities for Birdy Airlines NV

201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
23960100. Kleding en andere bekledingen, behalve millinery | Apparel and other linings, except millinery
32910603. Schuurpapier | Sandpaper
62310000. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges

Werken bij Birdy Airlines NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Birdy Airlines NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Birdy Airlines NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Birdy Airlines NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

Zoek naar antwoorden van Birdy Airlines NV in sociale netwerken
Look for responds of Birdy Airlines NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Birdy Airlines NV. Laat een reactie achter voor Birdy Airlines NV. Birdy Airlines NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Birdy Airlines NV. Leave a respond for Birdy Airlines NV. Birdy Airlines NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Birdy Airlines NV op de google maps. Adres en contacten Birdy Airlines NV
Location of Birdy Airlines NV on the google maps. Address and contacts of Birdy Airlines NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Birdy Airlines NV Birdy Airlines NV: WHIRLPOOL-ELECTROTECH | CARVEEN BVBA | Groeneveld Industrial Systems NV | ANC. ets. Stoopen en Meeûs N.V. | Aquariumbouw Anthias B.V.B.A.

Other related companies as Birdy Airlines NV: WHIRLPOOL-ELECTROTECH | CARVEEN BVBA | Groeneveld Industrial Systems NV | ANC. ets. Stoopen en Meeûs N.V. | Aquariumbouw Anthias B.V.B.A.

Birdy Airlines NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Machelen (Diegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Birdy Airlines NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08596771240. Het bedrijf Birdy Airlines NV bevindt zich op het adres: Culliganlaan 16,1831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 487,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Birdy Airlines NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Birdy Airlines NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Birdy Airlines NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Birdy Airlines NV, openstaande posities, locatie van Birdy Airlines NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Birdy Airlines NV is a company, that was registered 2018 in Machelen (Diegem) region, Belgium. Full name of company is Birdy Airlines NV, company assigned to the tax number BE08596771240. The company Birdy Airlines NV is located at the address: Culliganlaan 16,1831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 487,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Birdy Airlines NV were not found.
The main activity of Birdy Airlines NV is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Birdy Airlines NV is not available. You also can look at reviews of Birdy Airlines NV, open positions, location of Birdy Airlines NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Birdy Airlines NV, Machelen (Diegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Birdy Airlines NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Birdy Airlines NV, Machelen (Diegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Birdy Airlines NV, employees, financial statistics.