A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

Contactgegevens A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

Regio (region): Maaseik, België

Adres (address): Heirweg 27,3680, België

Telefoon (phone): 089 56 53 17 089 56 53 17

Fax (fax): 089 56 49 93 089 56 49 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.M. MACHINEFABRIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.M. MACHINEFABRIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.M. MACHINEFABRIEK NV
Products information A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE08964813232
Ondernemingsnummer: 1318054199
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.T.M. MACHINEFABRIEK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV
(Get full report from official database of BE for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV
Addition kinds of activities for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

232999. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
736102. registries | Registries
07820209. Sprigging diensten, gazon | Sprigging services, lawn
08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
28160201. Chrome pigmenten: chroom groen, chroom geel, zink geel | Chrome pigments: chrome green, chrome yellow, zinc yellow
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
36990607. Vliegvallen, elektrisch | Fly traps, electrical
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school
73899999. Bedrijfsdiensten op niet-commerciële site | Business services at non-commercial site

Werken bij A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Plaatslager (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van ons carrosserie-team. Je voert herstellingen professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit volgens je bekwaamheden

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Laat een reactie achter voor A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. A.T.M. MACHINEFABRIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. Leave a respond for A.T.M. MACHINEFABRIEK NV. A.T.M. MACHINEFABRIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.M. MACHINEFABRIEK NV op de google maps. Adres en contacten A.T.M. MACHINEFABRIEK NV
Location of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV on the google maps. Address and contacts of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.M. MACHINEFABRIEK NV A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: Maison & Jardin | Comdiam C.V. | Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij | Galler Chocolatier S.A. | Dieter Paemen

Other related companies as A.T.M. MACHINEFABRIEK NV: Maison & Jardin | Comdiam C.V. | Ets Declercq N.V. Aluminium Gieterij | Galler Chocolatier S.A. | Dieter Paemen

A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Maaseik, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08964813232. Het bedrijf A.T.M. MACHINEFABRIEK NV bevindt zich op het adres: Heirweg 27,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 668,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.T.M. MACHINEFABRIEK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, openstaande posities, locatie van A.T.M. MACHINEFABRIEK NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is a company, that was registered 2002 in Maaseik region, Belgium. Full name of company is A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, company assigned to the tax number BE08964813232. The company A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is located at the address: Heirweg 27,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 668,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.T.M. MACHINEFABRIEK NV were not found.
The main activity of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV is not available. You also can look at reviews of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, open positions, location of A.T.M. MACHINEFABRIEK NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, Maaseik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, Maaseik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.M. MACHINEFABRIEK NV, employees, financial statistics.