PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA

Contactgegevens PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Stalpaart 10,2440, België

Telefoon (phone): 014 56 42 42; 014 58 50 71 014 56 42 42; 014 58 50 71

Fax (fax): 014 58 15 26 014 58 15 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA
Products information PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05386291503
Ondernemingsnummer: 5020172119
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 692,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA
(Get full report from official database of BE for PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA
Addition kinds of activities for PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA

367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
20410103. Maïsmeel | Corn flour
34620202. Turbine motor smeedstukken, ferro | Turbine engine forgings, ferrous
36130206. Metering panelen, elektrisch | Metering panels, electric
79990803. Kaart kamers | Card rooms

Werken bij PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA. Laat een reactie achter voor PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA. PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA. Leave a respond for PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA. PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA op de google maps. Adres en contacten PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA
Location of PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA on the google maps. Address and contacts of PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA: Fiji fv | LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV | Charcuterietje ('t) Plus | D.D.S.-TAPIS DE PIERRE | GHK Europe

Other related companies as PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA: Fiji fv | LAVRIJSEN HOUTHANDEL NV | Charcuterietje ('t) Plus | D.D.S.-TAPIS DE PIERRE | GHK Europe

PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05386291503. Het bedrijf PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA bevindt zich op het adres: Stalpaart 10,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 692,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, openstaande posities, locatie van PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA is a company, that was registered 1995 in Geel region, Belgium. Full name of company is PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, company assigned to the tax number BE05386291503. The company PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA is located at the address: Stalpaart 10,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 692,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA were not found.
The main activity of PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA is not available. You also can look at reviews of PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, open positions, location of PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAESCHEN STAF BVBA ZAKENKANTOO BVBA, employees, financial statistics.