D.D.S.-TAPIS DE PIERRE

Contactgegevens D.D.S.-TAPIS DE PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.D.S.-TAPIS DE PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.D.S.-TAPIS DE PIERRE

Regio (region): Maasmechelen, België

Adres (address): Dokter Haubenlaan 3 Bus 38,3630, België

Telefoon (phone): 089 77 77 40 089 77 77 40

Fax (fax): +32 (84) 318-44-28 +32 (84) 318-44-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.D.S.-TAPIS DE PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.D.S.-TAPIS DE PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.D.S.-TAPIS DE PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.D.S.-TAPIS DE PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.D.S.-TAPIS DE PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.D.S.-TAPIS DE PIERRE
Products information D.D.S.-TAPIS DE PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE01893737792
Ondernemingsnummer: 5240997314
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 489,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in D.D.S.-TAPIS DE PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.D.S.-TAPIS DE PIERRE
(Get full report from official database of BE for D.D.S.-TAPIS DE PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.D.S.-TAPIS DE PIERRE
Addition kinds of activities for D.D.S.-TAPIS DE PIERRE

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
508703. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
07419902. Dierenarts, vee | Veterinarian, livestock
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
96119904. Algemeen economisch statistisch agentschap, overheid | General economic statistics agency, government

Werken bij D.D.S.-TAPIS DE PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.D.S.-TAPIS DE PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.D.S.-TAPIS DE PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.D.S.-TAPIS DE PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

Zoek naar antwoorden van D.D.S.-TAPIS DE PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of D.D.S.-TAPIS DE PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.D.S.-TAPIS DE PIERRE. Laat een reactie achter voor D.D.S.-TAPIS DE PIERRE. D.D.S.-TAPIS DE PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.D.S.-TAPIS DE PIERRE. Leave a respond for D.D.S.-TAPIS DE PIERRE. D.D.S.-TAPIS DE PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.D.S.-TAPIS DE PIERRE op de google maps. Adres en contacten D.D.S.-TAPIS DE PIERRE
Location of D.D.S.-TAPIS DE PIERRE on the google maps. Address and contacts of D.D.S.-TAPIS DE PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come D.D.S.-TAPIS DE PIERRE D.D.S.-TAPIS DE PIERRE: Brains BVBA | BREPOELS R | PRECISION CIRCUITS BELGIUM BVB BVBA | Broeckx BVBA | GHK Europe

Other related companies as D.D.S.-TAPIS DE PIERRE: Brains BVBA | BREPOELS R | PRECISION CIRCUITS BELGIUM BVB BVBA | Broeckx BVBA | GHK Europe

D.D.S.-TAPIS DE PIERRE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Maasmechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01893737792. Het bedrijf D.D.S.-TAPIS DE PIERRE bevindt zich op het adres: Dokter Haubenlaan 3 Bus 38,3630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 489,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in D.D.S.-TAPIS DE PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.D.S.-TAPIS DE PIERRE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.D.S.-TAPIS DE PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, openstaande posities, locatie van D.D.S.-TAPIS DE PIERRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.D.S.-TAPIS DE PIERRE is a company, that was registered 1985 in Maasmechelen region, Belgium. Full name of company is D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, company assigned to the tax number BE01893737792. The company D.D.S.-TAPIS DE PIERRE is located at the address: Dokter Haubenlaan 3 Bus 38,3630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 489,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in D.D.S.-TAPIS DE PIERRE were not found.
The main activity of D.D.S.-TAPIS DE PIERRE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D.D.S.-TAPIS DE PIERRE is not available. You also can look at reviews of D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, open positions, location of D.D.S.-TAPIS DE PIERRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, Maasmechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, Maasmechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.D.S.-TAPIS DE PIERRE, employees, financial statistics.