BELLOY & ZN BVBA

Contactgegevens BELLOY & ZN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELLOY & ZN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELLOY & ZN BVBA

Regio (region): Sint-Katelijne-Waver, België

Adres (address): Drevendaal 40,2860, België

Telefoon (phone): +32 (19) 938-96-38 +32 (19) 938-96-38

Fax (fax): +32 (64) 735-76-51 +32 (64) 735-76-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELLOY & ZN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELLOY & ZN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELLOY & ZN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELLOY & ZN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELLOY & ZN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELLOY & ZN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELLOY & ZN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELLOY & ZN BVBA
Products information BELLOY & ZN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01413360595
Ondernemingsnummer: 1230712890
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BELLOY & ZN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELLOY & ZN BVBA
(Get full report from official database of BE for BELLOY & ZN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELLOY & ZN BVBA
Addition kinds of activities for BELLOY & ZN BVBA

363200. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
27590704. Souvenirkaarten: drukwerk, nsk | Souvenir cards: printing, nsk
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
80499907. Verloskundige | Midwife

Werken bij BELLOY & ZN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELLOY & ZN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELLOY & ZN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELLOY & ZN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Persoon om te poetsen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die instaat voor het algemeen onderhoud van de onderneming. Dat betekent dat u poetst, verantwoordelijk bent voor huishoudelijke taken, e.d. Ook kan het zijn dat u verplaatsingen zal moeten doen met een grote wagen.

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Geetbets (met dienstencheques) (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student Productie (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Studentenjob

    Je wordt mee ingezet in de productie je zorgt ervoor dat de lijn blijft draaien Bedrijfsprofiel: MIVAS is een sociaal – economische onderneming, die aan personen met een arbeidshandicap de mogelijkheid biedt een beroepsactiviteit uit te oefenen. De belangrijkste activiteit bestaat uit het samenstellen en/of verpakken van promotionele sets voor de distributiesector. Deze dienst moet ook verzekerd blijven in de vakantieperiode. Hiervoor doen wij beroep op jobstudenten. Het werk wordt, samen met MIVAS-werknemers, uitgevoerd in de ateliers. Het zijn meestal repetitieve taken aan een zeker tempo of taken die toch wel een belangrijke fysieke inspanning vereisen. MIVAS heeft vijf vestigingen: drie in Lier, één in Rumst en één in Bornem

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van BELLOY & ZN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BELLOY & ZN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELLOY & ZN BVBA. Laat een reactie achter voor BELLOY & ZN BVBA. BELLOY & ZN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELLOY & ZN BVBA. Leave a respond for BELLOY & ZN BVBA. BELLOY & ZN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELLOY & ZN BVBA op de google maps. Adres en contacten BELLOY & ZN BVBA
Location of BELLOY & ZN BVBA on the google maps. Address and contacts of BELLOY & ZN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BELLOY & ZN BVBA BELLOY & ZN BVBA: A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | Atelier Ergo | Thompson J. Walter S.A. | Hustinx | Jan & Ingrid Van Meirvenne-Verdonck

Other related companies as BELLOY & ZN BVBA: A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA | Atelier Ergo | Thompson J. Walter S.A. | Hustinx | Jan & Ingrid Van Meirvenne-Verdonck

BELLOY & ZN BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Sint-Katelijne-Waver, België. De volledige naam van het bedrijf is BELLOY & ZN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01413360595. Het bedrijf BELLOY & ZN BVBA bevindt zich op het adres: Drevendaal 40,2860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELLOY & ZN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELLOY & ZN BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELLOY & ZN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELLOY & ZN BVBA, openstaande posities, locatie van BELLOY & ZN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELLOY & ZN BVBA is a company, that was registered 2011 in Sint-Katelijne-Waver region, Belgium. Full name of company is BELLOY & ZN BVBA, company assigned to the tax number BE01413360595. The company BELLOY & ZN BVBA is located at the address: Drevendaal 40,2860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 294,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELLOY & ZN BVBA were not found.
The main activity of BELLOY & ZN BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BELLOY & ZN BVBA is not available. You also can look at reviews of BELLOY & ZN BVBA, open positions, location of BELLOY & ZN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELLOY & ZN BVBA, Sint-Katelijne-Waver: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELLOY & ZN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELLOY & ZN BVBA, Sint-Katelijne-Waver: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELLOY & ZN BVBA, employees, financial statistics.