A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Contactgegevens A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Pieter Coeckestraat 1A,9300, België

Telefoon (phone): 052 21 18 98; 053 77 86 77 052 21 18 98; 053 77 86 77

Fax (fax): 053 78 93 79 053 78 93 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Products information A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02908599853
Ondernemingsnummer: 6843627929
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
(Get full report from official database of BE for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Addition kinds of activities for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

399904. Furs | Furs
20139907. Hoofdkaas, uit gekochte vleesproducten | Head cheese, from purchased meat products
20519900. Brood, taart en aanverwante producten, niet inbegrepen | Bread, cake, and related products, nec
32510200. Structurele klei tegel | Structural clay tile
34440500. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
50910501. Oefen materiaal | Exercise equipment

Werken bij A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • bijverdienste ochtend: laden en lossen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een intussen zeer bekend bedrijf gespecialiseerd in het verkopen en aan-huis-leveren van electronica en witgoed, zijn wij op zoek naar gemotiveerde werkkrachten die een graag een centje zouden bijverdienen. Je werkdag start om 4u. Je staat in voor het laden en lossen van de bezorgbussen met witgoed. Deze goederen dienen eerst gescand te worden en daarna worden deze in de bussen gezet volgens een welbepaald patroon. Om 7.30u dienen alle bussen geladen te zijn zodat ze naar de klanten kunnen vertrekken, hier eindigt jouw werkdag. De job wordt geleerd op de werkvloer! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vroege vogels die willen bijleren en echt willen werken, ook op zaterdag

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • Operator veelnaaldmachine (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gelegen in Opglabbeek zijn we opzoek naar een operator veelnaald machine. Je taken bestaan uit: - Instellen en bedienen van de veelnaaldmachine (machine stikt automatisch de hoezen op   een matras) - kleine storingen oplossen

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • VERKOOPSMEDEWERKER (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    zit verkopen in je bloed, ben je klantvriendelijk,  je hebt een eerste werkervairng als verkoopsmedewerker, je kan zelfstandig werken je hebt geen problemen met aanvullen van de winkel,  je ziet het zitten om erin te vliegen ,

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Laat een reactie achter voor A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. Leave a respond for A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA. A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA op de google maps. Adres en contacten A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA
Location of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on the google maps. Address and contacts of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: Schollaert NV | Centrum voor Bedrijfsbeheer | Fines NV | Tip-Top Home BVBA | Mark Flitter

Other related companies as A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA: Schollaert NV | Centrum voor Bedrijfsbeheer | Fines NV | Tip-Top Home BVBA | Mark Flitter

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908599853. Het bedrijf A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA bevindt zich op het adres: Pieter Coeckestraat 1A,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 529,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, openstaande posities, locatie van A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is a company, that was registered 2013 in Aalst region, Belgium. Full name of company is A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, company assigned to the tax number BE02908599853. The company A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is located at the address: Pieter Coeckestraat 1A,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 529,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA were not found.
The main activity of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA is not available. You also can look at reviews of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, open positions, location of A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A-ALARM- & SLOTENCENTRALE BVBA, employees, financial statistics.