KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN

Contactgegevens KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Genkersteenweg 304,3500, België

Telefoon (phone): 011 23 07 10 011 23 07 10

Fax (fax): 011 23 07 19 011 23 07 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN
Products information KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07491546630
Ondernemingsnummer: 5799377441
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN
(Get full report from official database of BE for KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN
Addition kinds of activities for KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN

3824. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
672200. Management investering, open-end | Management investment, open-end
799102. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
26110103. Soda pulp | Soda pulp
37950000. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN in sociale netwerken
Look for responds of KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN. Laat een reactie achter voor KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN. KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN. Leave a respond for KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN. KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN op de google maps. Adres en contacten KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN
Location of KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN on the google maps. Address and contacts of KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN: Taxis Verts SA | Auto's Lierman | COUTURE CHARLOTTE | St-Bernardus VZW | Positiv N.V.

Other related companies as KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN: Taxis Verts SA | Auto's Lierman | COUTURE CHARLOTTE | St-Bernardus VZW | Positiv N.V.

KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07491546630. Het bedrijf KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN bevindt zich op het adres: Genkersteenweg 304,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, openstaande posities, locatie van KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN is a company, that was registered 1999 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, company assigned to the tax number BE07491546630. The company KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN is located at the address: Genkersteenweg 304,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN were not found.
The main activity of KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN is not available. You also can look at reviews of KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, open positions, location of KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREDIETMIJ VR SOCIALE WONINGEN, employees, financial statistics.