COUTURE CHARLOTTE

Contactgegevens COUTURE CHARLOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUTURE CHARLOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUTURE CHARLOTTE

Regio (region): Bilzen, België

Adres (address): Romboutstraat 24,3740, België

Telefoon (phone): 089 51 54 66 089 51 54 66

Fax (fax): +32 (87) 440-13-13 +32 (87) 440-13-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUTURE CHARLOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUTURE CHARLOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUTURE CHARLOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUTURE CHARLOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUTURE CHARLOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUTURE CHARLOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUTURE CHARLOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUTURE CHARLOTTE
Products information COUTURE CHARLOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE07181732177
Ondernemingsnummer: 2070617675
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 148,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COUTURE CHARLOTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUTURE CHARLOTTE
(Get full report from official database of BE for COUTURE CHARLOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUTURE CHARLOTTE
Addition kinds of activities for COUTURE CHARLOTTE

4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
24490301. Dozen, hout: draadbinding | Boxes, wood: wirebound
28999904. blauwen | Bluing
30899920. Voorraadvormen, kunststoffen | Stock shapes, plastics
35790305. Perforators (kantoormachines) | Perforators (office machines)
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle
59999922. Verkoop schuur | Sales barn
70339904. Aanhangwagenpark | Trailer park
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services

Werken bij COUTURE CHARLOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUTURE CHARLOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUTURE CHARLOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUTURE CHARLOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • 3D-ICT - Business Architect (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving team en projecten Als Security Management team bij onze klant werk je nauw samen met het Vakcentrum Informatieveiligheid, als team zijn ze verantwoordelijk voor het implementeren en uitbaten van de nodige tooling, processen en governance die bijdragen tot het realiseren van de beleid -en werkkaders op vlak van informatieveiligheid. In kader daarvan is onze klant opzoek naar: 1 Business Architect Momenteel werken ze aan volgende projecten: Authentication Doel: Implementeren van een future proof oplossing (front-end en back-end) die de klant toelaat om veilig en efficiënt te authentiseren op onze systemen. Scope & output: Implementeren van de nodige technische oplossingen Oplossing voor oa. WebSphere, Drupal, Mainframe, SharePoint, Web services, ... Integratie met legacy logon methodes Onderzoek en positionering van On Premise tov Cloud oplossingen Implementeren van werkinstructies naar software ontwikkelaars Vastleggen van architectuur standaarden Opzetten van centrale governance Electronic Signature Platform Doel: Opzetten van een Electronic Signature Platform, de nodige processen en governance, die het elektronisch tekenen van documenten mogelijk maakt. Scope & output: Selecteren en implementeren van een marktconforme oplossing Uitwerken en implementeren van de nodige processen Opzetten van centrale governance Rapportering Als piloot uitrollen naar een aantal OU's Identity Management Doel: Identity Management is een groepsproject waarbij ze het beheer van de verschillende identiteiten (personeelsleden, leveranciers, zelfstandige ondernemers) willen centraliseren. Daarbij willen ze het concept van Role Based Access Control (RBAC) introduceren zodoende ze eenvoudig de effectieve toegangen van een gebruiker kunnen bepalen en toekennen. In de huidige fase van het project zijn ze bezig met het uitwerken van een delegated management oplossing voor leveranciers en gaan ze starten met de implementatie van rollen en verantwoordelijkheden binnen de business. Scope & output: Uitwerken van een Delegated Management oplossing binnen het Sailpoint IIQ pakket. Migratie van data uit legacy applicaties naar Sailpoint IIQ Opzetten van piloot met een aantal leveranciers en de teams die hiervoor verantwoordelijk zijn Verdere rollout naar alle andere leveranciers Opzetten van processen en werkinstructies voor de ondersteunende diensten. Taakomschrijving Opdracht: Als business Architect zal je: Aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren. Samen met de business partners behoeften, ideee?n en problemen (pro)actief scherpstellen. De marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten. Kennis en expertise binnenbrengen binnen het security domein Waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen. Samenwerken met solution analisten, IT-architecten, ontwikkelaars... Verwachte output: Uitbouwen van netwerk bij de business partners, zodoende ze noden en opportuniteiten kunnen capteren en kunnen rapporteren over de ...

Zoek naar antwoorden van COUTURE CHARLOTTE in sociale netwerken
Look for responds of COUTURE CHARLOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUTURE CHARLOTTE. Laat een reactie achter voor COUTURE CHARLOTTE. COUTURE CHARLOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUTURE CHARLOTTE. Leave a respond for COUTURE CHARLOTTE. COUTURE CHARLOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUTURE CHARLOTTE op de google maps. Adres en contacten COUTURE CHARLOTTE
Location of COUTURE CHARLOTTE on the google maps. Address and contacts of COUTURE CHARLOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COUTURE CHARLOTTE COUTURE CHARLOTTE: Tripo Glaswerken BVBA | Unlimited PR (wfc) | Dui Web sprl | Paulus Bruno, Garage-Carrosserie | VEBIM NV

Other related companies as COUTURE CHARLOTTE: Tripo Glaswerken BVBA | Unlimited PR (wfc) | Dui Web sprl | Paulus Bruno, Garage-Carrosserie | VEBIM NV

COUTURE CHARLOTTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bilzen, België. De volledige naam van het bedrijf is COUTURE CHARLOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07181732177. Het bedrijf COUTURE CHARLOTTE bevindt zich op het adres: Romboutstraat 24,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 148,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COUTURE CHARLOTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COUTURE CHARLOTTE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUTURE CHARLOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUTURE CHARLOTTE, openstaande posities, locatie van COUTURE CHARLOTTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COUTURE CHARLOTTE is a company, that was registered 1988 in Bilzen region, Belgium. Full name of company is COUTURE CHARLOTTE, company assigned to the tax number BE07181732177. The company COUTURE CHARLOTTE is located at the address: Romboutstraat 24,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 148,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COUTURE CHARLOTTE were not found.
The main activity of COUTURE CHARLOTTE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COUTURE CHARLOTTE is not available. You also can look at reviews of COUTURE CHARLOTTE, open positions, location of COUTURE CHARLOTTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUTURE CHARLOTTE, Bilzen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUTURE CHARLOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUTURE CHARLOTTE, Bilzen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUTURE CHARLOTTE, employees, financial statistics.