Paulus Bruno, Garage-Carrosserie

Contactgegevens Paulus Bruno, Garage-Carrosserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paulus Bruno, Garage-Carrosserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paulus Bruno, Garage-Carrosserie

Regio (region): Beverst, Limburg 3740 - BE, België

Adres (address): Schoonbeekstraat 11-13, België

Telefoon (phone): 0032 11 59 17 67 0032 11 59 17 67

Fax (fax): +32 (57) 975-51-40 +32 (57) 975-51-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paulus Bruno, Garage-Carrosserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paulus Bruno, Garage-Carrosserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paulus Bruno, Garage-Carrosserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paulus Bruno, Garage-Carrosserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paulus Bruno, Garage-Carrosserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paulus Bruno, Garage-Carrosserie
Products information Paulus Bruno, Garage-Carrosserie

BTW identificatienummer (tax): BE06116058349
Ondernemingsnummer: 7500061035
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Paulus Bruno, Garage-Carrosserie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paulus Bruno, Garage-Carrosserie
(Get full report from official database of BE for Paulus Bruno, Garage-Carrosserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paulus Bruno, Garage-Carrosserie
Addition kinds of activities for Paulus Bruno, Garage-Carrosserie

4841. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
5051. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
33560102. Lood en loodlegering: rollen, tekenen of extruderen | Lead and lead alloy: rolling, drawing, or extruding
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver
50999902. Draagtassen | Carrying cases
80990103. Bloeddruk testen | Blood pressure testing
86410401. Bars en restaurants, alleen leden | Bars and restaurants, members only

Werken bij Paulus Bruno, Garage-Carrosserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paulus Bruno, Garage-Carrosserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paulus Bruno, Garage-Carrosserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paulus Bruno, Garage-Carrosserie. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Puurs, zoeken wij een nieuwe administratieve collega. Je staat in voor het opvolgen van de klantenportefeuille, in samenwerking met de salesafdeling. Hierbij zorg je voor een correcte en tijdige facturatie. Na een inwerkperiode adviseer je klanten bij vragen over de verschillende aangeboden services (veiligheid en bescherming).

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: EVER BEST COMPANY

    Type: Studentenjob

    De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

Zoek naar antwoorden van Paulus Bruno, Garage-Carrosserie in sociale netwerken
Look for responds of Paulus Bruno, Garage-Carrosserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paulus Bruno, Garage-Carrosserie. Laat een reactie achter voor Paulus Bruno, Garage-Carrosserie. Paulus Bruno, Garage-Carrosserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paulus Bruno, Garage-Carrosserie. Leave a respond for Paulus Bruno, Garage-Carrosserie. Paulus Bruno, Garage-Carrosserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paulus Bruno, Garage-Carrosserie op de google maps. Adres en contacten Paulus Bruno, Garage-Carrosserie
Location of Paulus Bruno, Garage-Carrosserie on the google maps. Address and contacts of Paulus Bruno, Garage-Carrosserie

Andere gerelateerde bedrijven als come Paulus Bruno, Garage-Carrosserie Paulus Bruno, Garage-Carrosserie: Browaeys P | De Kempen | Verso Lighting | Color By DeJonghe N.V. | Naessens,Jacques

Other related companies as Paulus Bruno, Garage-Carrosserie: Browaeys P | De Kempen | Verso Lighting | Color By DeJonghe N.V. | Naessens,Jacques

Paulus Bruno, Garage-Carrosserie is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Beverst, Limburg 3740 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06116058349. Het bedrijf Paulus Bruno, Garage-Carrosserie bevindt zich op het adres: Schoonbeekstraat 11-13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Paulus Bruno, Garage-Carrosserie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paulus Bruno, Garage-Carrosserie is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paulus Bruno, Garage-Carrosserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, openstaande posities, locatie van Paulus Bruno, Garage-Carrosserie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paulus Bruno, Garage-Carrosserie is a company, that was registered 2007 in Beverst, Limburg 3740 - BE region, Belgium. Full name of company is Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, company assigned to the tax number BE06116058349. The company Paulus Bruno, Garage-Carrosserie is located at the address: Schoonbeekstraat 11-13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Paulus Bruno, Garage-Carrosserie were not found.
The main activity of Paulus Bruno, Garage-Carrosserie is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Paulus Bruno, Garage-Carrosserie is not available. You also can look at reviews of Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, open positions, location of Paulus Bruno, Garage-Carrosserie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, Beverst, Limburg 3740 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, Beverst, Limburg 3740 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paulus Bruno, Garage-Carrosserie, employees, financial statistics.