COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ

Particuliere bedrijvenWatervervoer • COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ
Private companiesWater Transportation • COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ

Contactgegevens COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ

Regio (region): Péruwelz, België

Adres (address): Rue Astrid 2,7600, België

Telefoon (phone): 069 77 20 42; 069 77 20 48; 069 77 20 51 069 77 20 42; 069 77 20 48; 069 77 20 51

Fax (fax): 069 77 54 51 069 77 54 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ
Products information COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ

BTW identificatienummer (tax): BE04741394042
Ondernemingsnummer: 4854278564
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ
Addition kinds of activities for COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ

22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
22980207. Twine, nec | Twine, nec
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle
73729908. Woordverwerkende computer software | Word processing computer software

Werken bij COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Sint-Pieters-Leeuw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verkoopmedewerker (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: SPORTBOETIEK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de verkoop van sportartikelen en kledij en het onderhoud van de winkel.

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • Bakker / Hulpbakker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PINSON BISCUITERIE

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een industriële koekjesbakkerij in Veurne, en zijn op zoek naar een bakker/hulpbakker. In eerste fase sta je in voor het inbrengen van het deeg in de spuitmachines, het instellen van de machines, gewichtscontrole en afwegen van ingrediënten volgens het recept. Na de inwerkperiode zal ook de deegbereiding volgens de opgegeven recepturen aangeleerd worden. Je respecteert hierbij de normen voor de hygiëne, netheid en onderhoud.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ. Laat een reactie achter voor COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ. COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ. Leave a respond for COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ. COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ
Location of COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ: JVC Belgium SA | ADHOC SOLUTIONS SA | Media Animation Namur | Mylle, Robert | WSL-Bio

Other related companies as COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ: JVC Belgium SA | ADHOC SOLUTIONS SA | Media Animation Namur | Mylle, Robert | WSL-Bio

COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Péruwelz, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04741394042. Het bedrijf COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ bevindt zich op het adres: Rue Astrid 2,7600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, openstaande posities, locatie van COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ is a company, that was registered 2015 in Péruwelz region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, company assigned to the tax number BE04741394042. The company COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ is located at the address: Rue Astrid 2,7600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ were not found.
The main activity of COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, open positions, location of COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, Péruwelz: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, Péruwelz: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR D'ESCOMPTE PERUWELZ, employees, financial statistics.