ADHOC SOLUTIONS SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ADHOC SOLUTIONS SA
Private companiesWater Transportation • ADHOC SOLUTIONS SA

Contactgegevens ADHOC SOLUTIONS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADHOC SOLUTIONS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADHOC SOLUTIONS SA

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Adres (address): Avenue Alexander Fleming 8,1348, België

Telefoon (phone): 010 45 28 10 010 45 28 10

Fax (fax): 010 45 41 99 010 45 41 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADHOC SOLUTIONS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADHOC SOLUTIONS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADHOC SOLUTIONS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADHOC SOLUTIONS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADHOC SOLUTIONS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADHOC SOLUTIONS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADHOC SOLUTIONS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADHOC SOLUTIONS SA
Products information ADHOC SOLUTIONS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03672149658
Ondernemingsnummer: 2118408203
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ADHOC SOLUTIONS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADHOC SOLUTIONS SA
(Get full report from official database of BE for ADHOC SOLUTIONS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADHOC SOLUTIONS SA
Addition kinds of activities for ADHOC SOLUTIONS SA

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
362199. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
35690404. Generatoren: Stoom, vloeibare zuurstof of stikstof | Generators: steam, liquid oxygen, or nitrogen
38410415. retractors | Retractors
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
51980000. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
57190400. Venster meubilair | Window furnishings
57350201. Audio tapes, vooraf opgenomen | Audio tapes, prerecorded
91319901. Indiase reservering | Indian reservation

Werken bij ADHOC SOLUTIONS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADHOC SOLUTIONS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADHOC SOLUTIONS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADHOC SOLUTIONS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Studenten avondploeg magazijn/orderpicking (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in wommelgem zijn wij op zoek naar studenten die gedurende het academiejaar een centje wiltlen bijverdienen. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en orderpicking. Je werkt vanaf 16u of 18u tot 21u.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Plaatser aluminium ramen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als plaatser voor ramen en deuren sta je in voor : - Het uitbreken van oude ramen en deuren; - Het plaatsen van ramen en deuren in aluminium, schuiframen, vouwwanden, beglazing, zonnewering, verluchtingen, rolluiken.. - de afwerking van ramen met MDF of gyproc dagkanten.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

Zoek naar antwoorden van ADHOC SOLUTIONS SA in sociale netwerken
Look for responds of ADHOC SOLUTIONS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADHOC SOLUTIONS SA. Laat een reactie achter voor ADHOC SOLUTIONS SA. ADHOC SOLUTIONS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADHOC SOLUTIONS SA. Leave a respond for ADHOC SOLUTIONS SA. ADHOC SOLUTIONS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADHOC SOLUTIONS SA op de google maps. Adres en contacten ADHOC SOLUTIONS SA
Location of ADHOC SOLUTIONS SA on the google maps. Address and contacts of ADHOC SOLUTIONS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADHOC SOLUTIONS SA ADHOC SOLUTIONS SA: Cloquette Ets Chimiques SPRL | Decombres Service | PLAETEVOET E | Quetin N SPRL | Biesmans BVBA

Other related companies as ADHOC SOLUTIONS SA: Cloquette Ets Chimiques SPRL | Decombres Service | PLAETEVOET E | Quetin N SPRL | Biesmans BVBA

ADHOC SOLUTIONS SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België. De volledige naam van het bedrijf is ADHOC SOLUTIONS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03672149658. Het bedrijf ADHOC SOLUTIONS SA bevindt zich op het adres: Avenue Alexander Fleming 8,1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 307,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ADHOC SOLUTIONS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADHOC SOLUTIONS SA is Watervervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADHOC SOLUTIONS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADHOC SOLUTIONS SA, openstaande posities, locatie van ADHOC SOLUTIONS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADHOC SOLUTIONS SA is a company, that was registered 2006 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve) region, Belgium. Full name of company is ADHOC SOLUTIONS SA, company assigned to the tax number BE03672149658. The company ADHOC SOLUTIONS SA is located at the address: Avenue Alexander Fleming 8,1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 307,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ADHOC SOLUTIONS SA were not found.
The main activity of ADHOC SOLUTIONS SA is Water Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ADHOC SOLUTIONS SA is not available. You also can look at reviews of ADHOC SOLUTIONS SA, open positions, location of ADHOC SOLUTIONS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADHOC SOLUTIONS SA, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADHOC SOLUTIONS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADHOC SOLUTIONS SA, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADHOC SOLUTIONS SA, employees, financial statistics.