ALEX VAN DER STAEY BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • ALEX VAN DER STAEY BVBA
Private companiesCommunications • ALEX VAN DER STAEY BVBA

Contactgegevens ALEX VAN DER STAEY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX VAN DER STAEY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX VAN DER STAEY BVBA

Regio (region): Aarschot, België

Adres (address): Langdorpsesteenweg 80B,3200, België

Telefoon (phone): 016 57 12 32 016 57 12 32

Fax (fax): 016 57 12 33 016 57 12 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX VAN DER STAEY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX VAN DER STAEY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX VAN DER STAEY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX VAN DER STAEY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX VAN DER STAEY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX VAN DER STAEY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX VAN DER STAEY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX VAN DER STAEY BVBA
Products information ALEX VAN DER STAEY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01608093261
Ondernemingsnummer: 9015899658
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALEX VAN DER STAEY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX VAN DER STAEY BVBA
(Get full report from official database of BE for ALEX VAN DER STAEY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX VAN DER STAEY BVBA
Addition kinds of activities for ALEX VAN DER STAEY BVBA

521101. Lumber producten | Lumber products
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
30699917. Draad, rubber | Thread, rubber
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order

Werken bij ALEX VAN DER STAEY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX VAN DER STAEY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX VAN DER STAEY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX VAN DER STAEY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Albert Heijn Beveren medewerkers bakkerijafdeling (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de bakkerij in de Albert Heijn winkel zoeken wij 2 medewerkers optie vast. Je bent verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen van de bakkerij. Afbakken van producten, aanvullen van stock, aanvullen van de rekken, advies geven aan de klanten, vragen beantwoorden van de klanten.. Je bent bereid om te werken in een warme omgeving, maar ook in een koude. Flexibel uurrooster tussen 6u en 20.30u

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Winkelbediende kranten/broodjeszaak (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET BROODPUNT

    Type: Flexijob

    We zijn momenteel op zoek naar een flexijob medewerker voor onze kranten-broodjeszaak te Heist-op-den-Berg. Je bereid de broodjes/snacks voor de klanten en staat in voor de voorbereidingen en de reinheid van de koude keuken.

Zoek naar antwoorden van ALEX VAN DER STAEY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALEX VAN DER STAEY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX VAN DER STAEY BVBA. Laat een reactie achter voor ALEX VAN DER STAEY BVBA. ALEX VAN DER STAEY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX VAN DER STAEY BVBA. Leave a respond for ALEX VAN DER STAEY BVBA. ALEX VAN DER STAEY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX VAN DER STAEY BVBA op de google maps. Adres en contacten ALEX VAN DER STAEY BVBA
Location of ALEX VAN DER STAEY BVBA on the google maps. Address and contacts of ALEX VAN DER STAEY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX VAN DER STAEY BVBA ALEX VAN DER STAEY BVBA: A.A.E.P.L. | Pekus Baby | Quantum Communicatio NV | IPPM SPRL | Pothoven bvba

Other related companies as ALEX VAN DER STAEY BVBA: A.A.E.P.L. | Pekus Baby | Quantum Communicatio NV | IPPM SPRL | Pothoven bvba

ALEX VAN DER STAEY BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Aarschot, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX VAN DER STAEY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01608093261. Het bedrijf ALEX VAN DER STAEY BVBA bevindt zich op het adres: Langdorpsesteenweg 80B,3200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALEX VAN DER STAEY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEX VAN DER STAEY BVBA is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX VAN DER STAEY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX VAN DER STAEY BVBA, openstaande posities, locatie van ALEX VAN DER STAEY BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALEX VAN DER STAEY BVBA is a company, that was registered 2003 in Aarschot region, Belgium. Full name of company is ALEX VAN DER STAEY BVBA, company assigned to the tax number BE01608093261. The company ALEX VAN DER STAEY BVBA is located at the address: Langdorpsesteenweg 80B,3200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALEX VAN DER STAEY BVBA were not found.
The main activity of ALEX VAN DER STAEY BVBA is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX VAN DER STAEY BVBA is not available. You also can look at reviews of ALEX VAN DER STAEY BVBA, open positions, location of ALEX VAN DER STAEY BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX VAN DER STAEY BVBA, Aarschot: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX VAN DER STAEY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX VAN DER STAEY BVBA, Aarschot: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX VAN DER STAEY BVBA, employees, financial statistics.