Quantum Communicatio NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Quantum Communicatio NV
Private companiesCommunications • Quantum Communicatio NV

Contactgegevens Quantum Communicatio NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quantum Communicatio NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quantum Communicatio NV

Regio (region): Dendermonde, België

Adres (address): Franz Courtensstraat 22,9200, België

Telefoon (phone): 052 22 60 07 052 22 60 07

Fax (fax): 052 21 27 83 052 21 27 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quantum Communicatio NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quantum Communicatio NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quantum Communicatio NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quantum Communicatio NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quantum Communicatio NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quantum Communicatio NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quantum Communicatio NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quantum Communicatio NV
Products information Quantum Communicatio NV

BTW identificatienummer (tax): BE06091339111
Ondernemingsnummer: 2894042968
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Quantum Communicatio NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quantum Communicatio NV
(Get full report from official database of BE for Quantum Communicatio NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quantum Communicatio NV
Addition kinds of activities for Quantum Communicatio NV

581202. Ijs, frisdrank en frisdrankfonteinen | Ice cream, soft drink and soda fountain stands
20820100. Moutdrankproducten | Malt beverage products
32690102. aardewerk | Crockery
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental

Werken bij Quantum Communicatio NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quantum Communicatio NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quantum Communicatio NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quantum Communicatio NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Vakman civiele werken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is.Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken: • Instaan voor het periodieke onderhoud van civiele infrastructuur. • Uitvoeren van dringende herstellingen aan nutsleidingen (water, riolering, sanitair). • Uitvoeren van klein timmerwerk, laswerk, mechanische taken. • Kleine grond- en bevloeringswerken. • Schilderwerk uitvoeren. • Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften.

  • Jobstudenten Frituurmedewerker (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen Klanten bestellen Bestellingen opnemen Kassa Bestelling klaarzetten Frituur op orde houden

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

Zoek naar antwoorden van Quantum Communicatio NV in sociale netwerken
Look for responds of Quantum Communicatio NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quantum Communicatio NV. Laat een reactie achter voor Quantum Communicatio NV. Quantum Communicatio NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quantum Communicatio NV. Leave a respond for Quantum Communicatio NV. Quantum Communicatio NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quantum Communicatio NV op de google maps. Adres en contacten Quantum Communicatio NV
Location of Quantum Communicatio NV on the google maps. Address and contacts of Quantum Communicatio NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Quantum Communicatio NV Quantum Communicatio NV: Platteau NV | V.V. Wiams VZW | FLEXLINK SYSTEMS NV | DE ZWINSTREEK BVBA | All County Services sa

Other related companies as Quantum Communicatio NV: Platteau NV | V.V. Wiams VZW | FLEXLINK SYSTEMS NV | DE ZWINSTREEK BVBA | All County Services sa

Quantum Communicatio NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Dendermonde, België. De volledige naam van het bedrijf is Quantum Communicatio NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06091339111. Het bedrijf Quantum Communicatio NV bevindt zich op het adres: Franz Courtensstraat 22,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 113,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Quantum Communicatio NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quantum Communicatio NV is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quantum Communicatio NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quantum Communicatio NV, openstaande posities, locatie van Quantum Communicatio NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quantum Communicatio NV is a company, that was registered 2013 in Dendermonde region, Belgium. Full name of company is Quantum Communicatio NV, company assigned to the tax number BE06091339111. The company Quantum Communicatio NV is located at the address: Franz Courtensstraat 22,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 113,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Quantum Communicatio NV were not found.
The main activity of Quantum Communicatio NV is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Quantum Communicatio NV is not available. You also can look at reviews of Quantum Communicatio NV, open positions, location of Quantum Communicatio NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quantum Communicatio NV, Dendermonde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quantum Communicatio NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quantum Communicatio NV, Dendermonde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quantum Communicatio NV, employees, financial statistics.