BULLMAN CHARLES CABINET

Contactgegevens BULLMAN CHARLES CABINET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BULLMAN CHARLES CABINET: address, phone, fax, email, website, opening hours

BULLMAN CHARLES CABINET

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Boulevard Pierre Mayence 17,6000, België

Telefoon (phone): 071 30 70 97 071 30 70 97

Fax (fax): 071 30 51 60 071 30 51 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BULLMAN CHARLES CABINET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BULLMAN CHARLES CABINET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BULLMAN CHARLES CABINET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BULLMAN CHARLES CABINET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BULLMAN CHARLES CABINET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BULLMAN CHARLES CABINET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BULLMAN CHARLES CABINET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BULLMAN CHARLES CABINET
Products information BULLMAN CHARLES CABINET

BTW identificatienummer (tax): BE08548706054
Ondernemingsnummer: 9283416748
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BULLMAN CHARLES CABINET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BULLMAN CHARLES CABINET
(Get full report from official database of BE for BULLMAN CHARLES CABINET)

Aanvulling soorten activiteiten voor BULLMAN CHARLES CABINET
Addition kinds of activities for BULLMAN CHARLES CABINET

513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
23960104. Bagage voering | Luggage linings
24529901. Geodesische koepels, geprefabriceerd, hout | Geodesic domes, prefabricated, wood
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange

Werken bij BULLMAN CHARLES CABINET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BULLMAN CHARLES CABINET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BULLMAN CHARLES CABINET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BULLMAN CHARLES CABINET. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van BULLMAN CHARLES CABINET in sociale netwerken
Look for responds of BULLMAN CHARLES CABINET in social networks

Lees alle opmerkingen voor BULLMAN CHARLES CABINET. Laat een reactie achter voor BULLMAN CHARLES CABINET. BULLMAN CHARLES CABINET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BULLMAN CHARLES CABINET. Leave a respond for BULLMAN CHARLES CABINET. BULLMAN CHARLES CABINET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BULLMAN CHARLES CABINET op de google maps. Adres en contacten BULLMAN CHARLES CABINET
Location of BULLMAN CHARLES CABINET on the google maps. Address and contacts of BULLMAN CHARLES CABINET

Andere gerelateerde bedrijven als come BULLMAN CHARLES CABINET BULLMAN CHARLES CABINET: CROSS CHANNEL GROUPAGE SERVICE NV | ACADEMIA PRESS | Mario | Manutan SA | SPORT MORTSEL vzw-DEN BESSEM

Other related companies as BULLMAN CHARLES CABINET: CROSS CHANNEL GROUPAGE SERVICE NV | ACADEMIA PRESS | Mario | Manutan SA | SPORT MORTSEL vzw-DEN BESSEM

BULLMAN CHARLES CABINET is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is BULLMAN CHARLES CABINET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08548706054. Het bedrijf BULLMAN CHARLES CABINET bevindt zich op het adres: Boulevard Pierre Mayence 17,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BULLMAN CHARLES CABINET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BULLMAN CHARLES CABINET is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BULLMAN CHARLES CABINET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BULLMAN CHARLES CABINET, openstaande posities, locatie van BULLMAN CHARLES CABINET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BULLMAN CHARLES CABINET is a company, that was registered 1993 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is BULLMAN CHARLES CABINET, company assigned to the tax number BE08548706054. The company BULLMAN CHARLES CABINET is located at the address: Boulevard Pierre Mayence 17,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BULLMAN CHARLES CABINET were not found.
The main activity of BULLMAN CHARLES CABINET is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BULLMAN CHARLES CABINET is not available. You also can look at reviews of BULLMAN CHARLES CABINET, open positions, location of BULLMAN CHARLES CABINET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BULLMAN CHARLES CABINET, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BULLMAN CHARLES CABINET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BULLMAN CHARLES CABINET, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BULLMAN CHARLES CABINET, employees, financial statistics.