ACADEMIA PRESS

Contactgegevens ACADEMIA PRESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIA PRESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIA PRESS

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Eekhout 2,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 80 88 09 233 80 88

Fax (fax): 09 233 14 09 09 233 14 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIA PRESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIA PRESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIA PRESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIA PRESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIA PRESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIA PRESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIA PRESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIA PRESS
Products information ACADEMIA PRESS

BTW identificatienummer (tax): BE05677978515
Ondernemingsnummer: 5371185302
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACADEMIA PRESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIA PRESS
(Get full report from official database of BE for ACADEMIA PRESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIA PRESS
Addition kinds of activities for ACADEMIA PRESS

16230101. Gas hoofdconstructie | Gas main construction
26210913. Teerpapier, gebouw / dakbedekking | Tar paper, building/roofing
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
51130307. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
61590100. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions

Werken bij ACADEMIA PRESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIA PRESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIA PRESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIA PRESS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SITEFIRMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van ACADEMIA PRESS in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIA PRESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIA PRESS. Laat een reactie achter voor ACADEMIA PRESS. ACADEMIA PRESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIA PRESS. Leave a respond for ACADEMIA PRESS. ACADEMIA PRESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIA PRESS op de google maps. Adres en contacten ACADEMIA PRESS
Location of ACADEMIA PRESS on the google maps. Address and contacts of ACADEMIA PRESS

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIA PRESS ACADEMIA PRESS: Collinet Assainissement SA | Office Art & Paper SPRL | Belovo S.A. | Reclamebureau Mink | Volontariat Charleroi asbl

Other related companies as ACADEMIA PRESS: Collinet Assainissement SA | Office Art & Paper SPRL | Belovo S.A. | Reclamebureau Mink | Volontariat Charleroi asbl

ACADEMIA PRESS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIA PRESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05677978515. Het bedrijf ACADEMIA PRESS bevindt zich op het adres: Eekhout 2,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACADEMIA PRESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACADEMIA PRESS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIA PRESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIA PRESS, openstaande posities, locatie van ACADEMIA PRESS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACADEMIA PRESS is a company, that was registered 2000 in Gent region, Belgium. Full name of company is ACADEMIA PRESS, company assigned to the tax number BE05677978515. The company ACADEMIA PRESS is located at the address: Eekhout 2,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACADEMIA PRESS were not found.
The main activity of ACADEMIA PRESS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIA PRESS is not available. You also can look at reviews of ACADEMIA PRESS, open positions, location of ACADEMIA PRESS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIA PRESS, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIA PRESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIA PRESS, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIA PRESS, employees, financial statistics.