Hall 78 SA

Contactgegevens Hall 78 SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hall 78 SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hall 78 SA

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Dekenijstraat 18,1180, België

Telefoon (phone): 02 345 40 05 02 345 40 05

Fax (fax): 02 345 45 91 02 345 45 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hall 78 SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hall 78 SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hall 78 SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hall 78 SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hall 78 SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hall 78 SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hall 78 SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hall 78 SA
Products information Hall 78 SA

BTW identificatienummer (tax): BE05088836669
Ondernemingsnummer: 8094421386
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hall 78 SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hall 78 SA
(Get full report from official database of BE for Hall 78 SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hall 78 SA
Addition kinds of activities for Hall 78 SA

2833. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
281906. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
26219902. Kraft papier | Kraft paper
38240117. Water meters | Water meters
48130102. Lokale telefooncommunicatie | Local telephone communications
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies

Werken bij Hall 78 SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hall 78 SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hall 78 SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hall 78 SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Hall 78 SA in sociale netwerken
Look for responds of Hall 78 SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hall 78 SA. Laat een reactie achter voor Hall 78 SA. Hall 78 SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hall 78 SA. Leave a respond for Hall 78 SA. Hall 78 SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hall 78 SA op de google maps. Adres en contacten Hall 78 SA
Location of Hall 78 SA on the google maps. Address and contacts of Hall 78 SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Hall 78 SA Hall 78 SA: BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS | A G PLASTICS NV | A @Dockx.be | A.V.C. SA | Loyaerts-Verbist BVBA

Other related companies as Hall 78 SA: BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS | A G PLASTICS NV | A @Dockx.be | A.V.C. SA | Loyaerts-Verbist BVBA

Hall 78 SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is Hall 78 SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05088836669. Het bedrijf Hall 78 SA bevindt zich op het adres: Dekenijstraat 18,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hall 78 SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hall 78 SA is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hall 78 SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hall 78 SA, openstaande posities, locatie van Hall 78 SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hall 78 SA is a company, that was registered 1999 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is Hall 78 SA, company assigned to the tax number BE05088836669. The company Hall 78 SA is located at the address: Dekenijstraat 18,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hall 78 SA were not found.
The main activity of Hall 78 SA is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hall 78 SA is not available. You also can look at reviews of Hall 78 SA, open positions, location of Hall 78 SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hall 78 SA, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hall 78 SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hall 78 SA, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hall 78 SA, employees, financial statistics.