BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS
Private companiesRailroad Transportation • BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS

Contactgegevens BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS

Regio (region): Bertrix, België

Adres (address): Rue de la Gare 132,6880, België

Telefoon (phone): 061 41 43 26; 061 41 51 41 061 41 43 26; 061 41 51 41

Fax (fax): 061 41 48 19 061 41 48 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS
Products information BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS

BTW identificatienummer (tax): BE09969512939
Ondernemingsnummer: 2527099609
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS
(Get full report from official database of BE for BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS
Addition kinds of activities for BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS

01619902. Corn boerderij, zoet | Corn farm, sweet
17990610. Vensterbehandelingsinstallatie | Window treatment installation
26780204. Tabletten, type correspondentie: gemaakt van aangekochte materialen | Tablets, correspondence type: made from purchased materials
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
35450317. Meters (gereedschapstoebehoren) | Gauges (machine tool accessories)
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits

Werken bij BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS in sociale netwerken
Look for responds of BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS. Laat een reactie achter voor BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS. BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS. Leave a respond for BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS. BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS op de google maps. Adres en contacten BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS
Location of BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS on the google maps. Address and contacts of BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS: Amerikaans Stockhuis Smits & Som | ATF NV | SWINKELS GEBR | Spiessens Constructie NV | vincent gabel

Other related companies as BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS: Amerikaans Stockhuis Smits & Som | ATF NV | SWINKELS GEBR | Spiessens Constructie NV | vincent gabel

BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Bertrix, België. De volledige naam van het bedrijf is BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09969512939. Het bedrijf BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS bevindt zich op het adres: Rue de la Gare 132,6880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 123,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, openstaande posities, locatie van BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS is a company, that was registered 2013 in Bertrix region, Belgium. Full name of company is BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, company assigned to the tax number BE09969512939. The company BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS is located at the address: Rue de la Gare 132,6880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 123,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS were not found.
The main activity of BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS is not available. You also can look at reviews of BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, open positions, location of BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, Bertrix: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, Bertrix: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOCLINVILLE & DUQUENNNE ASSOCIATION D'AVOCATS, employees, financial statistics.