MADUELECTRO SA

Contactgegevens MADUELECTRO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MADUELECTRO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MADUELECTRO SA

Regio (region): Gembloux, België

Adres (address): Chaussée de Tirlemont 203,5030, België

Telefoon (phone): 081 61 54 36 081 61 54 36

Fax (fax): 081 61 54 63 081 61 54 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MADUELECTRO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MADUELECTRO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MADUELECTRO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MADUELECTRO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MADUELECTRO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MADUELECTRO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MADUELECTRO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MADUELECTRO SA
Products information MADUELECTRO SA

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MADUELECTRO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MADUELECTRO SA
(Get full report from official database of BE for MADUELECTRO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MADUELECTRO SA
Addition kinds of activities for MADUELECTRO SA

206302. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
509999. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
24991208. Tackel blokken, hout | Tackle blocks, wood
24999913. Scoops, hout | Scoops, wood
50519902. Bars, metaal | Bars, metal
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec
76940101. Coil winding service | Coil winding service
96410400. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government

Werken bij MADUELECTRO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MADUELECTRO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MADUELECTRO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MADUELECTRO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

  • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

  • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van MADUELECTRO SA in sociale netwerken
Look for responds of MADUELECTRO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MADUELECTRO SA. Laat een reactie achter voor MADUELECTRO SA. MADUELECTRO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MADUELECTRO SA. Leave a respond for MADUELECTRO SA. MADUELECTRO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MADUELECTRO SA op de google maps. Adres en contacten MADUELECTRO SA
Location of MADUELECTRO SA on the google maps. Address and contacts of MADUELECTRO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MADUELECTRO SA MADUELECTRO SA: Coudere I | Collège Visitation-La Berlière | DB Cargo | Rucanor NV | Louis J & Fils

Other related companies as MADUELECTRO SA: Coudere I | Collège Visitation-La Berlière | DB Cargo | Rucanor NV | Louis J & Fils

MADUELECTRO SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Gembloux, België. De volledige naam van het bedrijf is MADUELECTRO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf MADUELECTRO SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Tirlemont 203,5030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MADUELECTRO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MADUELECTRO SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MADUELECTRO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MADUELECTRO SA, openstaande posities, locatie van MADUELECTRO SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MADUELECTRO SA is a company, that was registered 2009 in Gembloux region, Belgium. Full name of company is MADUELECTRO SA, company assigned to the tax number BE04281616210. The company MADUELECTRO SA is located at the address: Chaussée de Tirlemont 203,5030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MADUELECTRO SA were not found.
The main activity of MADUELECTRO SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MADUELECTRO SA is not available. You also can look at reviews of MADUELECTRO SA, open positions, location of MADUELECTRO SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MADUELECTRO SA, Gembloux: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MADUELECTRO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MADUELECTRO SA, Gembloux: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MADUELECTRO SA, employees, financial statistics.