Collège Visitation-La Berlière

Contactgegevens Collège Visitation-La Berlière: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collège Visitation-La Berlière: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collège Visitation-La Berlière

Regio (region): Lessines, België

Adres (address): Parvis Saint-Pierre 13,7860, België

Telefoon (phone): 068 33 61 01 068 33 61 01

Fax (fax): 068 33 51 50 068 33 51 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collège Visitation-La Berlière: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collège Visitation-La Berlière"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collège Visitation-La Berlière"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collège Visitation-La Berlière, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collège Visitation-La Berlière. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collège Visitation-La Berlière, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collège Visitation-La Berlière. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collège Visitation-La Berlière
Products information Collège Visitation-La Berlière

BTW identificatienummer (tax): BE02958312988
Ondernemingsnummer: 5606842041
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Collège Visitation-La Berlière zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collège Visitation-La Berlière
(Get full report from official database of BE for Collège Visitation-La Berlière)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collège Visitation-La Berlière
Addition kinds of activities for Collège Visitation-La Berlière

769909. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
28330216. theobromine | Theobromine
33999901. Herstel van ijzererts uit open haard slagg | Iron ore recovery from open hearth slag
34330102. Ovens, huishoudelijke stoom of warm water | Furnaces, domestic steam or hot water
36330000. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
50840406. Rebuilding en verkoop van olie veld gereedschap gewrichten | Rebuilding and sale of oil field tool joints

Werken bij Collège Visitation-La Berlière: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collège Visitation-La Berlière: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collège Visitation-La Berlière. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collège Visitation-La Berlière. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Collège Visitation-La Berlière in sociale netwerken
Look for responds of Collège Visitation-La Berlière in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collège Visitation-La Berlière. Laat een reactie achter voor Collège Visitation-La Berlière. Collège Visitation-La Berlière bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collège Visitation-La Berlière. Leave a respond for Collège Visitation-La Berlière. Collège Visitation-La Berlière on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collège Visitation-La Berlière op de google maps. Adres en contacten Collège Visitation-La Berlière
Location of Collège Visitation-La Berlière on the google maps. Address and contacts of Collège Visitation-La Berlière

Andere gerelateerde bedrijven als come Collège Visitation-La Berlière Collège Visitation-La Berlière: CITROEN FELIX BRECHT | Meufa Clock International BVBA | Vlaams Centrum voor Levensvorming | Ambigo.com BVBA | transIT

Other related companies as Collège Visitation-La Berlière: CITROEN FELIX BRECHT | Meufa Clock International BVBA | Vlaams Centrum voor Levensvorming | Ambigo.com BVBA | transIT

Collège Visitation-La Berlière is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Lessines, België. De volledige naam van het bedrijf is Collège Visitation-La Berlière, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02958312988. Het bedrijf Collège Visitation-La Berlière bevindt zich op het adres: Parvis Saint-Pierre 13,7860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Collège Visitation-La Berlière zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collège Visitation-La Berlière is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collège Visitation-La Berlière is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collège Visitation-La Berlière, openstaande posities, locatie van Collège Visitation-La Berlière op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Collège Visitation-La Berlière is a company, that was registered 2001 in Lessines region, Belgium. Full name of company is Collège Visitation-La Berlière, company assigned to the tax number BE02958312988. The company Collège Visitation-La Berlière is located at the address: Parvis Saint-Pierre 13,7860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Collège Visitation-La Berlière were not found.
The main activity of Collège Visitation-La Berlière is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Collège Visitation-La Berlière is not available. You also can look at reviews of Collège Visitation-La Berlière, open positions, location of Collège Visitation-La Berlière on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collège Visitation-La Berlière, Lessines: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collège Visitation-La Berlière, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collège Visitation-La Berlière, Lessines: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collège Visitation-La Berlière, employees, financial statistics.