GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT
Private companiesTransportation by Air • GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT

Contactgegevens GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Generaal Jacqueslaan 209BIS,1050, België

Telefoon (phone): 02 649 04 18; 0486 52 18 09 02 649 04 18; 0486 52 18 09

Fax (fax): 02 649 04 18 02 649 04 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT
Products information GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE07438262939
Ondernemingsnummer: 7870849609
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT
(Get full report from official database of BE for GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT
Addition kinds of activities for GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT

208402. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
09130205. Inktvis, vangst van | Squid, catching of
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
34990000. Metaalproducten vervaardigd, anders | Fabricated metal products, nec
87449904. Milieu Remediëring | Environmental remediation
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Student(e) Avance Kuurne (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AVANCE KUURNE

    Type: Studentenjob

    Avance is een specialist in de schoenenwereld! Avance telt verschillende modern ingerichte winkels in de grote en middelgrote steden van België. Voor onze winkel in Ring Shopping te Kuurne zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat om ons team te versterken. Als verkoopsassistent sta je onder andere in voor: advies en begeleiding van klanten bij hun aankopen; kassawerk; realiseren van bijverkoop; openen en afsluiten van de winkel; ...

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT. Laat een reactie achter voor GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT. GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT. Leave a respond for GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT. GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT op de google maps. Adres en contacten GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT
Location of GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT on the google maps. Address and contacts of GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT: WINSOL NV | Sainti Gertrudi | Studium Generale VZW | Dolphin Computers | Mobile control systems

Other related companies as GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT: WINSOL NV | Sainti Gertrudi | Studium Generale VZW | Dolphin Computers | Mobile control systems

GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07438262939. Het bedrijf GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT bevindt zich op het adres: Generaal Jacqueslaan 209BIS,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 299,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, openstaande posities, locatie van GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT is a company, that was registered 2017 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, company assigned to the tax number BE07438262939. The company GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT is located at the address: Generaal Jacqueslaan 209BIS,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 299,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT were not found.
The main activity of GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT is not available. You also can look at reviews of GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, open positions, location of GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL ELECTRIC-CROMPHOUT, employees, financial statistics.