Sainti Gertrudi

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Sainti Gertrudi

Contactgegevens Sainti Gertrudi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sainti Gertrudi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sainti Gertrudi

Regio (region): Brugelette, België

Adres (address): Rue de Bauffe 2,7940, België

Telefoon (phone): 068 45 49 41 068 45 49 41

Fax (fax): 068 45 42 52 068 45 42 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sainti Gertrudi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sainti Gertrudi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sainti Gertrudi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sainti Gertrudi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sainti Gertrudi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sainti Gertrudi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sainti Gertrudi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sainti Gertrudi
Products information Sainti Gertrudi

BTW identificatienummer (tax): BE05287414550
Ondernemingsnummer: 4596099853
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 392,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sainti Gertrudi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sainti Gertrudi
(Get full report from official database of BE for Sainti Gertrudi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sainti Gertrudi
Addition kinds of activities for Sainti Gertrudi

5072. Hardware | Hardware
226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
28249913. Saran vezels | Saran fibers
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
37140122. Radiatoren en radiator schalen en kernen, motorvoertuig | Radiators and radiator shells and cores, motor vehicle
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools

Werken bij Sainti Gertrudi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sainti Gertrudi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sainti Gertrudi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sainti Gertrudi. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Account Manager - Binnendienst (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat proactief de bestaande klanten (B to B) opvolgen. Luistert naar hun behoefte en ondersteunt deze optimaal door een oplossing op maat aan te bieden. Met je communicatieve skills kan je hen overtuigen van de meerwaarde van Creditsafe. Je volgt de lopende offertes op en bouwt een sterke vertrouwensrelatie uit met je klanten. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • RESERVE schoonmaak regio Lokeren 2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Lokeren zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Sainti Gertrudi in sociale netwerken
Look for responds of Sainti Gertrudi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sainti Gertrudi. Laat een reactie achter voor Sainti Gertrudi. Sainti Gertrudi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sainti Gertrudi. Leave a respond for Sainti Gertrudi. Sainti Gertrudi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sainti Gertrudi op de google maps. Adres en contacten Sainti Gertrudi
Location of Sainti Gertrudi on the google maps. Address and contacts of Sainti Gertrudi

Andere gerelateerde bedrijven als come Sainti Gertrudi Sainti Gertrudi: Dogies Place | De Natuurkapper & Cosmetica | HUIS GREGOOR BVBA | Pesticides Consult & Supplies BVBA | Horelec S.A.

Other related companies as Sainti Gertrudi: Dogies Place | De Natuurkapper & Cosmetica | HUIS GREGOOR BVBA | Pesticides Consult & Supplies BVBA | Horelec S.A.

Sainti Gertrudi is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brugelette, België. De volledige naam van het bedrijf is Sainti Gertrudi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05287414550. Het bedrijf Sainti Gertrudi bevindt zich op het adres: Rue de Bauffe 2,7940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 392,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sainti Gertrudi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sainti Gertrudi is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sainti Gertrudi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sainti Gertrudi, openstaande posities, locatie van Sainti Gertrudi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sainti Gertrudi is a company, that was registered 2018 in Brugelette region, Belgium. Full name of company is Sainti Gertrudi, company assigned to the tax number BE05287414550. The company Sainti Gertrudi is located at the address: Rue de Bauffe 2,7940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 392,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sainti Gertrudi were not found.
The main activity of Sainti Gertrudi is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sainti Gertrudi is not available. You also can look at reviews of Sainti Gertrudi, open positions, location of Sainti Gertrudi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sainti Gertrudi, Brugelette: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sainti Gertrudi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sainti Gertrudi, Brugelette: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sainti Gertrudi, employees, financial statistics.