DE DIETRICH/NEC

Contactgegevens DE DIETRICH/NEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DIETRICH/NEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DIETRICH/NEC

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Georges Henrilaan 362,1200, België

Telefoon (phone): 02 736 80 65 02 736 80 65

Fax (fax): +32 (56) 517-52-18 +32 (56) 517-52-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DIETRICH/NEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DIETRICH/NEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DIETRICH/NEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DIETRICH/NEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DIETRICH/NEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DIETRICH/NEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DIETRICH/NEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DIETRICH/NEC
Products information DE DIETRICH/NEC

BTW identificatienummer (tax): BE03151123046
Ondernemingsnummer: 5533782958
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE DIETRICH/NEC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DIETRICH/NEC
(Get full report from official database of BE for DE DIETRICH/NEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DIETRICH/NEC
Addition kinds of activities for DE DIETRICH/NEC

251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
10990302. Osmiumertsmijnbouw | Osmium ore mining
20529909. Matzoths | Matzoths
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec

Werken bij DE DIETRICH/NEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DIETRICH/NEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DIETRICH/NEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DIETRICH/NEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

  • Lader Losser voor tijdelijke opdracht (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf regio Zele, zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht om te helpen met het laden en lossen van de vrachtwagens. Je zal de vrachtwagens manueel moeten laden en lossen via de laadbrug achterop de vrachtwagen. Het zijn zware tonnen die je met een bepaalde techniek op de rand moet leren rollen zodat je niet met brute kracht de tonnen moet verslepen.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Persoonlijk assistent woensdag- en zaterdagnamiddag (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op woensdagnamiddag begeleidt je haar naar de manege voor hippotherapie.  Op zaterdagnamiddag ga je zwemmen, wandelen... zorg je voor een leuke activiteit.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van DE DIETRICH/NEC in sociale netwerken
Look for responds of DE DIETRICH/NEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DIETRICH/NEC. Laat een reactie achter voor DE DIETRICH/NEC. DE DIETRICH/NEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DIETRICH/NEC. Leave a respond for DE DIETRICH/NEC. DE DIETRICH/NEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DIETRICH/NEC op de google maps. Adres en contacten DE DIETRICH/NEC
Location of DE DIETRICH/NEC on the google maps. Address and contacts of DE DIETRICH/NEC

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DIETRICH/NEC DE DIETRICH/NEC: Clair & Net | ELSEN S.A. | Eyetronics | Laurent-Paul Van Steirtegem | Uitgeverij Lannoo

Other related companies as DE DIETRICH/NEC: Clair & Net | ELSEN S.A. | Eyetronics | Laurent-Paul Van Steirtegem | Uitgeverij Lannoo

DE DIETRICH/NEC is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is DE DIETRICH/NEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03151123046. Het bedrijf DE DIETRICH/NEC bevindt zich op het adres: Georges Henrilaan 362,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 176,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE DIETRICH/NEC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE DIETRICH/NEC is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DIETRICH/NEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DIETRICH/NEC, openstaande posities, locatie van DE DIETRICH/NEC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE DIETRICH/NEC is a company, that was registered 1996 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is DE DIETRICH/NEC, company assigned to the tax number BE03151123046. The company DE DIETRICH/NEC is located at the address: Georges Henrilaan 362,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 176,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE DIETRICH/NEC were not found.
The main activity of DE DIETRICH/NEC is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DIETRICH/NEC is not available. You also can look at reviews of DE DIETRICH/NEC, open positions, location of DE DIETRICH/NEC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DIETRICH/NEC, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DIETRICH/NEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DIETRICH/NEC, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DIETRICH/NEC, employees, financial statistics.