Uitgeverij Lannoo

Contactgegevens Uitgeverij Lannoo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uitgeverij Lannoo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uitgeverij Lannoo

Regio (region): Tielt, 8700 - BE, België

Adres (address): Kasteelstraat 97, België

Telefoon (phone): +32 (61) 524-96-49 +32 (61) 524-96-49

Fax (fax): 32 51 40 11 52 32 51 40 11 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uitgeverij Lannoo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uitgeverij Lannoo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uitgeverij Lannoo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uitgeverij Lannoo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uitgeverij Lannoo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uitgeverij Lannoo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uitgeverij Lannoo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uitgeverij Lannoo
Products information Uitgeverij Lannoo

BTW identificatienummer (tax): BE01363647460
Ondernemingsnummer: 2467498779
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Uitgeverij Lannoo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uitgeverij Lannoo
(Get full report from official database of BE for Uitgeverij Lannoo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uitgeverij Lannoo
Addition kinds of activities for Uitgeverij Lannoo

3429. Hardware, nec | Hardware, nec
239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
23390401. Down-filled jassen, jassen en vests: vrouwen en missen ' | Down-filled coats, jackets, and vests: women's and misses'
26530204. Pads, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, solid fiber: made from purchased materials
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
59410705. Voetbalbenodigdheden | Soccer supplies

Werken bij Uitgeverij Lannoo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uitgeverij Lannoo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uitgeverij Lannoo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uitgeverij Lannoo. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator profileerlijn - Nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de aanvoer van rollen staalplaten Je stelt de machine in aan de hand van gegevens met als doel koudgevormde wand- of dakplaten te bekomen Je pakt de afgewerkte platen in en voert ze weg met de heftruck

  • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen Meeuwen - Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEOPOLDSBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Meeuwen-Gruitrode zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

Zoek naar antwoorden van Uitgeverij Lannoo in sociale netwerken
Look for responds of Uitgeverij Lannoo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uitgeverij Lannoo. Laat een reactie achter voor Uitgeverij Lannoo. Uitgeverij Lannoo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uitgeverij Lannoo. Leave a respond for Uitgeverij Lannoo. Uitgeverij Lannoo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uitgeverij Lannoo op de google maps. Adres en contacten Uitgeverij Lannoo
Location of Uitgeverij Lannoo on the google maps. Address and contacts of Uitgeverij Lannoo

Andere gerelateerde bedrijven als come Uitgeverij Lannoo Uitgeverij Lannoo: Sintjoris NV | De Ruyter A | PROFESSIONAL COMPUTER CARE NV | Pro/Future | Gravibeton S.A.

Other related companies as Uitgeverij Lannoo: Sintjoris NV | De Ruyter A | PROFESSIONAL COMPUTER CARE NV | Pro/Future | Gravibeton S.A.

Uitgeverij Lannoo is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Tielt, 8700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Uitgeverij Lannoo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01363647460. Het bedrijf Uitgeverij Lannoo bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 97. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Uitgeverij Lannoo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uitgeverij Lannoo is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uitgeverij Lannoo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uitgeverij Lannoo, openstaande posities, locatie van Uitgeverij Lannoo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Uitgeverij Lannoo is a company, that was registered 1990 in Tielt, 8700 - BE region, Belgium. Full name of company is Uitgeverij Lannoo, company assigned to the tax number BE01363647460. The company Uitgeverij Lannoo is located at the address: Kasteelstraat 97. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Uitgeverij Lannoo were not found.
The main activity of Uitgeverij Lannoo is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Uitgeverij Lannoo is not available. You also can look at reviews of Uitgeverij Lannoo, open positions, location of Uitgeverij Lannoo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uitgeverij Lannoo, Tielt, 8700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uitgeverij Lannoo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uitgeverij Lannoo, Tielt, 8700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uitgeverij Lannoo, employees, financial statistics.