BRABANTIA BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • BRABANTIA BELGIUM NV
Private companiesLeather and Leather Products • BRABANTIA BELGIUM NV

Contactgegevens BRABANTIA BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRABANTIA BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRABANTIA BELGIUM NV

Regio (region): Overpelt, België

Adres (address): Stuifzandstraat 31,3900, België

Telefoon (phone): 011 80 96 00 011 80 96 00

Fax (fax): 011 64 90 83; 011 64 85 69 011 64 90 83; 011 64 85 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRABANTIA BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRABANTIA BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRABANTIA BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRABANTIA BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRABANTIA BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRABANTIA BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRABANTIA BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRABANTIA BELGIUM NV
Products information BRABANTIA BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE08671203613
Ondernemingsnummer: 2108795166
Hoofdstad (capital): 818,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BRABANTIA BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRABANTIA BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for BRABANTIA BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRABANTIA BELGIUM NV
Addition kinds of activities for BRABANTIA BELGIUM NV

175101. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
382301. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
28340800. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
37219902. Onderzoek en ontwikkeling op vliegtuigen door de fabrikant | Research and development on aircraft by the manufacturer
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential
89990802. Radio commentator | Radio commentator

Werken bij BRABANTIA BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRABANTIA BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRABANTIA BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRABANTIA BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • Mecanicien M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines Je voert opdrachten uit volgens de aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Jobstudent magazijnmedewerker in Oktober/November (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Student en beschikbaar om te werken in September? Voor Katoen Natie te Kallo zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die ervaring willen opdoen als magazijnmedewerker en beschikbaar zijn tijdens de week om te werken in een ploegensysteem. Je voert taken uit in een van de magazijnen van Katoen Natie. Dit kan variëren van laden en lossen tot inpakken, controle van goederen en orderpicking. Het werk is flexibel, afhankelijk van jouw lessenrooster kan je tewerkgesteld worden wanneer jou dat uitkomt. Zo zijn er verschillende shiften waarin gewerkt kan worden: - 06u - 14u - 08u - 16u - 10u - 18u - 14u - 22u

  • Afdelingsverantwoordelijke productie (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke productie. Jouw taken zien er als volgt uit : - zorgen voor de organisatie op de werkvloer van een bepaald afdeling organiseren van de bezetting van machines overleggen met andere afdelingen om zo de productie planning te bepalen in uw afdeling verantwoordelijk voor het aansturen van een team van 5 -15 mensen

  • CHAUFFEUR onmiddellijk (Aalter) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: INTERGROW NV

    Type: Vaste Job

    - laden en lossen, zelf klaarzetten bestellingen - ingangscontrole - orde en netheid magazijn - orders picken - optie tot vast!

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

Zoek naar antwoorden van BRABANTIA BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of BRABANTIA BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRABANTIA BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor BRABANTIA BELGIUM NV. BRABANTIA BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRABANTIA BELGIUM NV. Leave a respond for BRABANTIA BELGIUM NV. BRABANTIA BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRABANTIA BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten BRABANTIA BELGIUM NV
Location of BRABANTIA BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of BRABANTIA BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRABANTIA BELGIUM NV BRABANTIA BELGIUM NV: Human Synergistics Belgium | Naturale | GHESKIERE PAUL | Euro Bati Concept SA | MCCUE, MARY

Other related companies as BRABANTIA BELGIUM NV: Human Synergistics Belgium | Naturale | GHESKIERE PAUL | Euro Bati Concept SA | MCCUE, MARY

BRABANTIA BELGIUM NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Overpelt, België. De volledige naam van het bedrijf is BRABANTIA BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671203613. Het bedrijf BRABANTIA BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Stuifzandstraat 31,3900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 818,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BRABANTIA BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRABANTIA BELGIUM NV is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRABANTIA BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRABANTIA BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van BRABANTIA BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRABANTIA BELGIUM NV is a company, that was registered 2000 in Overpelt region, Belgium. Full name of company is BRABANTIA BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE08671203613. The company BRABANTIA BELGIUM NV is located at the address: Stuifzandstraat 31,3900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 818,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BRABANTIA BELGIUM NV were not found.
The main activity of BRABANTIA BELGIUM NV is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRABANTIA BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of BRABANTIA BELGIUM NV, open positions, location of BRABANTIA BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRABANTIA BELGIUM NV, Overpelt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRABANTIA BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRABANTIA BELGIUM NV, Overpelt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRABANTIA BELGIUM NV, employees, financial statistics.