MCCUE, MARY

Contactgegevens MCCUE, MARY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MCCUE, MARY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MCCUE, MARY

Regio (region): BRUSSELS BRUSSELS - BE, België

Adres (address): rue Murillo 51, België

Telefoon (phone): +32 2 761 6672 +32 2 761 6672

Fax (fax): +32 (12) 860-98-17 +32 (12) 860-98-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MCCUE, MARY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MCCUE, MARY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MCCUE, MARY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MCCUE, MARY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MCCUE, MARY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MCCUE, MARY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MCCUE, MARY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MCCUE, MARY
Products information MCCUE, MARY

BTW identificatienummer (tax): BE09250732421
Ondernemingsnummer: 5094329833
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MCCUE, MARY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MCCUE, MARY
(Get full report from official database of BE for MCCUE, MARY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MCCUE, MARY
Addition kinds of activities for MCCUE, MARY

2325. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
20130104. Gehaktbiefstuk, uit gekocht vlees | Corned beef, from purchased meat
20320212. Tamales: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tamales: packaged in cans, jars, etc.
24260205. Plukkerstokjes | Picker stick blanks
38459903. Medische schoonmaakapparatuur, ultrasone | Medical cleaning equipment, ultrasonic
39110402. Handtassen, edelmetaal | Handbags, precious metal
55510302. Zeilboten, unpowered | Sailboats, unpowered

Werken bij MCCUE, MARY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MCCUE, MARY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MCCUE, MARY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MCCUE, MARY. Looking for open vacancies in other companies

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen.

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • ZELFSTANDIGE CHAUFFEUR C/CE (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: VAN DEN NESTE JO

    Type: Zelfstandige activiteit

    CHAUFFEUR C/CE voor transport van graafmachines en aanverwanten

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van MCCUE, MARY in sociale netwerken
Look for responds of MCCUE, MARY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MCCUE, MARY. Laat een reactie achter voor MCCUE, MARY. MCCUE, MARY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MCCUE, MARY. Leave a respond for MCCUE, MARY. MCCUE, MARY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MCCUE, MARY op de google maps. Adres en contacten MCCUE, MARY
Location of MCCUE, MARY on the google maps. Address and contacts of MCCUE, MARY

Andere gerelateerde bedrijven als come MCCUE, MARY MCCUE, MARY: Stevan NV | Compagnie Fiscale SA | Hrytzak L | Novex SA | Arts, Addict

Other related companies as MCCUE, MARY: Stevan NV | Compagnie Fiscale SA | Hrytzak L | Novex SA | Arts, Addict

MCCUE, MARY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BRUSSELS - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MCCUE, MARY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09250732421. Het bedrijf MCCUE, MARY bevindt zich op het adres: rue Murillo 51. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MCCUE, MARY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MCCUE, MARY is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MCCUE, MARY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MCCUE, MARY, openstaande posities, locatie van MCCUE, MARY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MCCUE, MARY is a company, that was registered 2017 in BRUSSELS BRUSSELS - BE region, Belgium. Full name of company is MCCUE, MARY, company assigned to the tax number BE09250732421. The company MCCUE, MARY is located at the address: rue Murillo 51. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MCCUE, MARY were not found.
The main activity of MCCUE, MARY is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MCCUE, MARY is not available. You also can look at reviews of MCCUE, MARY, open positions, location of MCCUE, MARY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MCCUE, MARY, BRUSSELS BRUSSELS - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MCCUE, MARY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MCCUE, MARY, BRUSSELS BRUSSELS - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MCCUE, MARY, employees, financial statistics.