De Roover G

Contactgegevens De Roover G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Roover G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Roover G

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Boomsesteenweg 109,2830, België

Telefoon (phone): 03 886 61 60 03 886 61 60

Fax (fax): 03 886 79 52 03 886 79 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Roover G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Roover G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Roover G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Roover G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Roover G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Roover G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Roover G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Roover G
Products information De Roover G

BTW identificatienummer (tax): BE07699462890
Ondernemingsnummer: 7041107177
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 350,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Roover G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Roover G
(Get full report from official database of BE for De Roover G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Roover G
Addition kinds of activities for De Roover G

5091. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
6794. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
14810100. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
34469901. Liftgeleidingsrails | Elevator guide rails
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
57120100. Bedden en accessoires | Beds and accessories
59470106. Feestpartijen | Party favors
61539903. Mercantiele financiering | Mercantile financing

Werken bij De Roover G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Roover G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Roover G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Roover G. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Wortegem-Petegem 28 uren per week (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor een gastgezin wonende te Wortegem-Petegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • jobstudent winkelbediende op zaterdagvoormiddag (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: KRANTEN- EN KRUIDENIERSZAAK MARTINE

    Type: Studentenjob

    kassa, bedienen van klanten, aanvullen rekken, onderhoud winkel ...

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

Zoek naar antwoorden van De Roover G in sociale netwerken
Look for responds of De Roover G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Roover G. Laat een reactie achter voor De Roover G. De Roover G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Roover G. Leave a respond for De Roover G. De Roover G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Roover G op de google maps. Adres en contacten De Roover G
Location of De Roover G on the google maps. Address and contacts of De Roover G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Roover G De Roover G: Yellow Store | Micron Electronic | ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV | Belgian Seals Corp. Suebel Rotary Seals | L. Mertens & Co N.V.

Other related companies as De Roover G: Yellow Store | Micron Electronic | ALGEMENE KOELTECHNIEK VANPRAET NV | Belgian Seals Corp. Suebel Rotary Seals | L. Mertens & Co N.V.

De Roover G is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is De Roover G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07699462890. Het bedrijf De Roover G bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 109,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 350,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Roover G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Roover G is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Roover G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Roover G, openstaande posities, locatie van De Roover G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Roover G is a company, that was registered 2003 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is De Roover G, company assigned to the tax number BE07699462890. The company De Roover G is located at the address: Boomsesteenweg 109,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 350,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Roover G were not found.
The main activity of De Roover G is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Roover G is not available. You also can look at reviews of De Roover G, open positions, location of De Roover G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Roover G, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Roover G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Roover G, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Roover G, employees, financial statistics.