DECRAEMER LUC

Contactgegevens DECRAEMER LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECRAEMER LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECRAEMER LUC

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Gaston Roelandtsstraat 40,8020, België

Telefoon (phone): 050 39 72 00 050 39 72 00

Fax (fax): 050 30 06 08; 050 39 72 01 050 30 06 08; 050 39 72 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECRAEMER LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECRAEMER LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECRAEMER LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECRAEMER LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECRAEMER LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECRAEMER LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECRAEMER LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECRAEMER LUC
Products information DECRAEMER LUC

BTW identificatienummer (tax): BE02615814208
Ondernemingsnummer: 3287902832
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DECRAEMER LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECRAEMER LUC
(Get full report from official database of BE for DECRAEMER LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECRAEMER LUC
Addition kinds of activities for DECRAEMER LUC

232500. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
28160106. Zinkpigmenten: zinkoxide, zinksulfide | Zinc pigments: zinc oxide, zinc sulfide
33150203. Papierklemmen, staal | Paper clips, steel
39659902. Hair curlers | Hair curlers
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
51220202. Razors, nonelectric | Razors, nonelectric

Werken bij DECRAEMER LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECRAEMER LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECRAEMER LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECRAEMER LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • BANDENMONTEURS REGIO ZUID-WESTVLAANDEREN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als BANDENMONTEUR is dit je takenpakket: Monteren van banden (auto bestelwagen vrachtwagen landbouw en industrie). Uitvoeren van uitlijningen Uitvoeren van depannages

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student (m/v) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Job details Ben je een echte golf liefhebber en ken je Berlare, Temse, Lokeren, Deinze of Aalst uit je broekzak? Dan is de functie als student stadsbegeleiding met minigolf perfect voor jou! Wat doe je precies? Je begeleidt een groep doorheen de stad en dit in combinatie met minigolf. De tour duurt ongeveer 3 uur, hierbij heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je maakt vertel je een leuk weetje. Dit kan een belangrijk monument zijn maar ook een kerk,…. De groep mag dan een balletje slaan naar het belangrijk item. Dit zijn speciale balletjes die geen schade kunnen veroorzaken aan de straat of het aan het belangrijk item. Je houdt aan de hand van een score blad bij wie met de minste slagen het doel heeft bereikt. Die persoon is dan uiteraard de winnaar.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Adviseur Beleggingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een gekend bankkantoor gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en geïnteresseerd in de beleggingsmarkt? Dan is deze functie echt iets voor jou! Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Je onderhoudt duurzame, persoonlijke relaties met de toegewezen bedrijven of particuliere klanten Je adviseert, beheert en ontwikkelt portefeuilles, onder supervisie van de kantoorverantwoordelijke Je geeft nauwgezet investeringsadvies Tevens benader en prospecteert je nieuwe bedrijven met groot beleggingspotentieel Je beantwoordt de vragen van de bedrijven of particuliere klanten

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

Zoek naar antwoorden van DECRAEMER LUC in sociale netwerken
Look for responds of DECRAEMER LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECRAEMER LUC. Laat een reactie achter voor DECRAEMER LUC. DECRAEMER LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECRAEMER LUC. Leave a respond for DECRAEMER LUC. DECRAEMER LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECRAEMER LUC op de google maps. Adres en contacten DECRAEMER LUC
Location of DECRAEMER LUC on the google maps. Address and contacts of DECRAEMER LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come DECRAEMER LUC DECRAEMER LUC: VEREECKE CHRIS EN ZOON | Abbas Betonbedrijf/A Beton | Era Entreprise sprl SPRL | Computer Cabling Cie | GARDEN TRADE INT BVBA

Other related companies as DECRAEMER LUC: VEREECKE CHRIS EN ZOON | Abbas Betonbedrijf/A Beton | Era Entreprise sprl SPRL | Computer Cabling Cie | GARDEN TRADE INT BVBA

DECRAEMER LUC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is DECRAEMER LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02615814208. Het bedrijf DECRAEMER LUC bevindt zich op het adres: Gaston Roelandtsstraat 40,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DECRAEMER LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECRAEMER LUC is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECRAEMER LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECRAEMER LUC, openstaande posities, locatie van DECRAEMER LUC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DECRAEMER LUC is a company, that was registered 2010 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is DECRAEMER LUC, company assigned to the tax number BE02615814208. The company DECRAEMER LUC is located at the address: Gaston Roelandtsstraat 40,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DECRAEMER LUC were not found.
The main activity of DECRAEMER LUC is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DECRAEMER LUC is not available. You also can look at reviews of DECRAEMER LUC, open positions, location of DECRAEMER LUC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECRAEMER LUC, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECRAEMER LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECRAEMER LUC, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECRAEMER LUC, employees, financial statistics.