Abbas Betonbedrijf/A Beton

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Abbas Betonbedrijf/A Beton
Private companiesPrimary Metal Industries • Abbas Betonbedrijf/A Beton

Contactgegevens Abbas Betonbedrijf/A Beton: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbas Betonbedrijf/A Beton: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbas Betonbedrijf/A Beton

Regio (region): Ichtegem (Eernegem), België

Adres (address): Bruggestraat 406,8480, België

Telefoon (phone): +32 (82) 601-34-48 +32 (82) 601-34-48

Fax (fax): +32 (4) 112-67-27 +32 (4) 112-67-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbas Betonbedrijf/A Beton: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbas Betonbedrijf/A Beton"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbas Betonbedrijf/A Beton"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbas Betonbedrijf/A Beton, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbas Betonbedrijf/A Beton. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbas Betonbedrijf/A Beton, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbas Betonbedrijf/A Beton. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbas Betonbedrijf/A Beton
Products information Abbas Betonbedrijf/A Beton

BTW identificatienummer (tax): BE01316131591
Ondernemingsnummer: 1113708496
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Abbas Betonbedrijf/A Beton zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbas Betonbedrijf/A Beton
(Get full report from official database of BE for Abbas Betonbedrijf/A Beton)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbas Betonbedrijf/A Beton
Addition kinds of activities for Abbas Betonbedrijf/A Beton

569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
36799911. Sokken, elektronische buis | Sockets, electronic tube
37149903. Dump truck lift mechanisme | Dump truck lifting mechanism
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
76991300. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services

Werken bij Abbas Betonbedrijf/A Beton: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbas Betonbedrijf/A Beton: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbas Betonbedrijf/A Beton. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbas Betonbedrijf/A Beton. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Office365 & SharePoint Technical Lead (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: RECOMATICS

    Type: Vaste Job

    Lijkt het je wat om dicht bij huis te werken, voldoening te halen uit jouw job en te behoren tot een jong en dynamisch team? Dan is werken bij RecoMatics zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een spontane, vlotte Office365 & SharePoint Technical Leaddie bijdraagt aan onze leuke werksfeer. Wat is je rol? Als Technical Lead ben je de persoon die enerzijds onze projecten technisch trekt en anderzijds ook mee de architectuur zal gaan bepalen. Wat houdt dit dan onder andere in? Je neemt als Technical Leadenkele projecten en klanten voor jouw rekening. Je bepaalt mee de juiste oplossing voor de klant, werkt de technische architectuur en oplossing uit en gaat het project succesvol begeleiden en mee uitvoeren. Je werkt heel nauw samen met onze klanten en denkt actief mee naar de beste oplossingen. Je bent een technical coachvoor de collega’s en onze klanten. Je helpt daardoor ook de collega’s te groeien in hun job. Je adviseert waar nodig het RecoMatics productteam bij het nemen van architecturale beslissingen. We hebben nog veel te vertellen over deze rol, maar we vinden het leuker jou verder enthousiast te krijgen bij een lekkere kop koffie op ons kantoor.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van Abbas Betonbedrijf/A Beton in sociale netwerken
Look for responds of Abbas Betonbedrijf/A Beton in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbas Betonbedrijf/A Beton. Laat een reactie achter voor Abbas Betonbedrijf/A Beton. Abbas Betonbedrijf/A Beton bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbas Betonbedrijf/A Beton. Leave a respond for Abbas Betonbedrijf/A Beton. Abbas Betonbedrijf/A Beton on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbas Betonbedrijf/A Beton op de google maps. Adres en contacten Abbas Betonbedrijf/A Beton
Location of Abbas Betonbedrijf/A Beton on the google maps. Address and contacts of Abbas Betonbedrijf/A Beton

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbas Betonbedrijf/A Beton Abbas Betonbedrijf/A Beton: Gorlier SPRL | Vandemaele Aluminium | Bauwens Video Produkties | CHALCEDONE | J. Van Ratingen N.V.

Other related companies as Abbas Betonbedrijf/A Beton: Gorlier SPRL | Vandemaele Aluminium | Bauwens Video Produkties | CHALCEDONE | J. Van Ratingen N.V.

Abbas Betonbedrijf/A Beton is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Ichtegem (Eernegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Abbas Betonbedrijf/A Beton, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01316131591. Het bedrijf Abbas Betonbedrijf/A Beton bevindt zich op het adres: Bruggestraat 406,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Abbas Betonbedrijf/A Beton zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbas Betonbedrijf/A Beton is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbas Betonbedrijf/A Beton is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbas Betonbedrijf/A Beton, openstaande posities, locatie van Abbas Betonbedrijf/A Beton op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abbas Betonbedrijf/A Beton is a company, that was registered 1998 in Ichtegem (Eernegem) region, Belgium. Full name of company is Abbas Betonbedrijf/A Beton, company assigned to the tax number BE01316131591. The company Abbas Betonbedrijf/A Beton is located at the address: Bruggestraat 406,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 760,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Abbas Betonbedrijf/A Beton were not found.
The main activity of Abbas Betonbedrijf/A Beton is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbas Betonbedrijf/A Beton is not available. You also can look at reviews of Abbas Betonbedrijf/A Beton, open positions, location of Abbas Betonbedrijf/A Beton on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbas Betonbedrijf/A Beton, Ichtegem (Eernegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbas Betonbedrijf/A Beton, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbas Betonbedrijf/A Beton, Ichtegem (Eernegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbas Betonbedrijf/A Beton, employees, financial statistics.