VANDENSCHILDE NV

Contactgegevens VANDENSCHILDE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENSCHILDE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENSCHILDE NV

Regio (region): Tienen (Goetsenhoven), België

Adres (address): Doolhofstraat 1,3300, België

Telefoon (phone): 016 80 29 11; 0477 33 31 43 016 80 29 11; 0477 33 31 43

Fax (fax): 016 80 29 00 016 80 29 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENSCHILDE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENSCHILDE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENSCHILDE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENSCHILDE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENSCHILDE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENSCHILDE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENSCHILDE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENSCHILDE NV
Products information VANDENSCHILDE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02733367919
Ondernemingsnummer: 4192077636
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VANDENSCHILDE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENSCHILDE NV
(Get full report from official database of BE for VANDENSCHILDE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENSCHILDE NV
Addition kinds of activities for VANDENSCHILDE NV

251403. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
861100. Bedrijfsverenigingen | Business associations
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
22110105. Muslin, katoen | Muslin, cotton
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
40130000. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services

Werken bij VANDENSCHILDE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENSCHILDE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENSCHILDE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENSCHILDE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DE BABBELUTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van VANDENSCHILDE NV in sociale netwerken
Look for responds of VANDENSCHILDE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENSCHILDE NV. Laat een reactie achter voor VANDENSCHILDE NV. VANDENSCHILDE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENSCHILDE NV. Leave a respond for VANDENSCHILDE NV. VANDENSCHILDE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENSCHILDE NV op de google maps. Adres en contacten VANDENSCHILDE NV
Location of VANDENSCHILDE NV on the google maps. Address and contacts of VANDENSCHILDE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENSCHILDE NV VANDENSCHILDE NV: Van De Merlen BVBA | Pouleyn NV | JOB'IN | Ah!Da Vertalingen | FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK

Other related companies as VANDENSCHILDE NV: Van De Merlen BVBA | Pouleyn NV | JOB'IN | Ah!Da Vertalingen | FABORY CENTRE BRUGGE & KORTRIJK

VANDENSCHILDE NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Tienen (Goetsenhoven), België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENSCHILDE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02733367919. Het bedrijf VANDENSCHILDE NV bevindt zich op het adres: Doolhofstraat 1,3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VANDENSCHILDE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDENSCHILDE NV is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENSCHILDE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENSCHILDE NV, openstaande posities, locatie van VANDENSCHILDE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDENSCHILDE NV is a company, that was registered 1990 in Tienen (Goetsenhoven) region, Belgium. Full name of company is VANDENSCHILDE NV, company assigned to the tax number BE02733367919. The company VANDENSCHILDE NV is located at the address: Doolhofstraat 1,3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VANDENSCHILDE NV were not found.
The main activity of VANDENSCHILDE NV is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENSCHILDE NV is not available. You also can look at reviews of VANDENSCHILDE NV, open positions, location of VANDENSCHILDE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENSCHILDE NV, Tienen (Goetsenhoven): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENSCHILDE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENSCHILDE NV, Tienen (Goetsenhoven): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENSCHILDE NV, employees, financial statistics.