Ah!Da Vertalingen

Contactgegevens Ah!Da Vertalingen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ah!Da Vertalingen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ah!Da Vertalingen

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Iepenstraat 16,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 34 91; 0476 67 54 79 09 233 34 91; 0476 67 54 79

Fax (fax): 09 233 34 91 09 233 34 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ah!Da Vertalingen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ah!Da Vertalingen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ah!Da Vertalingen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ah!Da Vertalingen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ah!Da Vertalingen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ah!Da Vertalingen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ah!Da Vertalingen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ah!Da Vertalingen
Products information Ah!Da Vertalingen

BTW identificatienummer (tax): BE04281616210
Ondernemingsnummer: 9182342529
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Ah!Da Vertalingen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ah!Da Vertalingen
(Get full report from official database of BE for Ah!Da Vertalingen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ah!Da Vertalingen
Addition kinds of activities for Ah!Da Vertalingen

267201. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
20929900. Verse of bevroren verpakt vis, nec | Fresh or frozen packaged fish, nec
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
34430123. Torens (bellen, koelen, fractioneren, etc.): Metalen plaat | Towers (bubble, cooling, fractionating, etc.): metal plate
35310612. Schoppen, kracht | Shovels, power
35410108. Reaming machines | Reaming machines
42210101. Bonen lift | Bean elevator

Werken bij Ah!Da Vertalingen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ah!Da Vertalingen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ah!Da Vertalingen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ah!Da Vertalingen. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Keukenhulp frituur (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een frituur in de regio van Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je zal werken op woensdag en vrijdag afwisselend. Je zal helpen met het klaarmaken van alle snacks alsook met de bediening van de klanten.

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

  • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

  • bobijnopzetter m/v (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een bobijnopzetter

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • PLAATSERS RAMEN EN DEUREN TE HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WINFERA HASSELT

    Type: Vaste Job

    Zin om een toffe ploeg te vervoegen? Kom dan snel eens praten, want plaatsers ramen en deuren zijn van harte welkom bij Winfera in Hasselt.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van Ah!Da Vertalingen in sociale netwerken
Look for responds of Ah!Da Vertalingen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ah!Da Vertalingen. Laat een reactie achter voor Ah!Da Vertalingen. Ah!Da Vertalingen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ah!Da Vertalingen. Leave a respond for Ah!Da Vertalingen. Ah!Da Vertalingen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ah!Da Vertalingen op de google maps. Adres en contacten Ah!Da Vertalingen
Location of Ah!Da Vertalingen on the google maps. Address and contacts of Ah!Da Vertalingen

Andere gerelateerde bedrijven als come Ah!Da Vertalingen Ah!Da Vertalingen: Co-Part | Imagine | Promati S.A./N.V. | Rova N.V. | M.T.S.S

Other related companies as Ah!Da Vertalingen: Co-Part | Imagine | Promati S.A./N.V. | Rova N.V. | M.T.S.S

Ah!Da Vertalingen is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Ah!Da Vertalingen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04281616210. Het bedrijf Ah!Da Vertalingen bevindt zich op het adres: Iepenstraat 16,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Ah!Da Vertalingen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ah!Da Vertalingen is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ah!Da Vertalingen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ah!Da Vertalingen, openstaande posities, locatie van Ah!Da Vertalingen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ah!Da Vertalingen is a company, that was registered 2009 in Gent region, Belgium. Full name of company is Ah!Da Vertalingen, company assigned to the tax number BE04281616210. The company Ah!Da Vertalingen is located at the address: Iepenstraat 16,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Ah!Da Vertalingen were not found.
The main activity of Ah!Da Vertalingen is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ah!Da Vertalingen is not available. You also can look at reviews of Ah!Da Vertalingen, open positions, location of Ah!Da Vertalingen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ah!Da Vertalingen, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ah!Da Vertalingen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ah!Da Vertalingen, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ah!Da Vertalingen, employees, financial statistics.