The Outsider

Contactgegevens The Outsider: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Outsider: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Outsider

Regio (region): Comblain-au-Pont, België

Adres (address): Rue d'Aywaille 29,4170, België

Telefoon (phone): 04 369 39 09 04 369 39 09

Fax (fax): 04 369 34 26 04 369 34 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Outsider: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Outsider"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Outsider"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Outsider, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Outsider. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Outsider, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Outsider. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Outsider
Products information The Outsider

BTW identificatienummer (tax): BE04932006835
Ondernemingsnummer: 7371795654
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in The Outsider zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Outsider
(Get full report from official database of BE for The Outsider)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Outsider
Addition kinds of activities for The Outsider

2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
272102. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
308200. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
20139904. Gehakt vlees, van gekocht vlees | Corned meats, from purchased meat
33549900. Aluminium geëxtrudeerde producten, nec | Aluminum extruded products, nec
38410412. Metabolisme apparaat | Metabolism apparatus
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction

Werken bij The Outsider: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Outsider: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Outsider. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Outsider. Looking for open vacancies in other companies

  • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Afwerker buizen en putten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Brugge is al meer dan 100 jaar de referentie voor prefab beton in België. Door een diversiteit in het productengamma worden er zowel elementen gemaakt voor opvang, transport en behandeling van (afval)water, alsook bestratingsproducten en afboordingen. Hiervoor zijn we op zoek naar een persoon die bij de kwaliteitscontrole van de 'vers' gemaakte rioleringsbuizen de basistaken zorgvuldig kan afwerken en over een gezonde teamspirit beschikt. We zoeken zowel een denker als een doener! Zin voor initiatief en zelfstandig kunnen werken zijn een must. Je controleert elke rioleringsbuis op default of onvoldoende afwerking en je behandelt de buis met mortel zodoende dat deze aan alle kwaliteitsnormen voldoet. Jouw motivatie is meehelpen een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Je bent zorgvuldig in uw werk en wil uw werk perfect gedaan hebben. Op het einde van de dag help je mee met het kuisen en klein onderhoud van machine en materieel.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van The Outsider in sociale netwerken
Look for responds of The Outsider in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Outsider. Laat een reactie achter voor The Outsider. The Outsider bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Outsider. Leave a respond for The Outsider. The Outsider on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Outsider op de google maps. Adres en contacten The Outsider
Location of The Outsider on the google maps. Address and contacts of The Outsider

Andere gerelateerde bedrijven als come The Outsider The Outsider: Mastersystems EPDM | Hoens-VDR Belgium NV | LASERONTHARING WELLNESS CENTER | Miles Linguistic Services NV | DALLEMAGNE,JEAN-NICOLAS

Other related companies as The Outsider: Mastersystems EPDM | Hoens-VDR Belgium NV | LASERONTHARING WELLNESS CENTER | Miles Linguistic Services NV | DALLEMAGNE,JEAN-NICOLAS

The Outsider is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Comblain-au-Pont, België. De volledige naam van het bedrijf is The Outsider, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04932006835. Het bedrijf The Outsider bevindt zich op het adres: Rue d'Aywaille 29,4170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in The Outsider zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Outsider is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Outsider is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Outsider, openstaande posities, locatie van The Outsider op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Outsider is a company, that was registered 2014 in Comblain-au-Pont region, Belgium. Full name of company is The Outsider, company assigned to the tax number BE04932006835. The company The Outsider is located at the address: Rue d'Aywaille 29,4170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in The Outsider were not found.
The main activity of The Outsider is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of The Outsider is not available. You also can look at reviews of The Outsider, open positions, location of The Outsider on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Outsider, Comblain-au-Pont: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Outsider, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Outsider, Comblain-au-Pont: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Outsider, employees, financial statistics.