LA RESERVE INVEST NV

Contactgegevens LA RESERVE INVEST NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA RESERVE INVEST NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA RESERVE INVEST NV

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Elizabetlaan 160,8300, België

Telefoon (phone): +32 (16) 649-55-20 +32 (16) 649-55-20

Fax (fax): 050 60 37 06 050 60 37 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA RESERVE INVEST NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA RESERVE INVEST NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA RESERVE INVEST NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA RESERVE INVEST NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA RESERVE INVEST NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA RESERVE INVEST NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA RESERVE INVEST NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA RESERVE INVEST NV
Products information LA RESERVE INVEST NV

BTW identificatienummer (tax): BE06022399902
Ondernemingsnummer: 6548370361
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LA RESERVE INVEST NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA RESERVE INVEST NV
(Get full report from official database of BE for LA RESERVE INVEST NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA RESERVE INVEST NV
Addition kinds of activities for LA RESERVE INVEST NV

581302. Nachtclubs | Night clubs
806900. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
34290401. Vliegtuigen hardware | Aircraft hardware
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses
50490105. Precisie gereedschappen | Precision tools

Werken bij LA RESERVE INVEST NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA RESERVE INVEST NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA RESERVE INVEST NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA RESERVE INVEST NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van LA RESERVE INVEST NV in sociale netwerken
Look for responds of LA RESERVE INVEST NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA RESERVE INVEST NV. Laat een reactie achter voor LA RESERVE INVEST NV. LA RESERVE INVEST NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA RESERVE INVEST NV. Leave a respond for LA RESERVE INVEST NV. LA RESERVE INVEST NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA RESERVE INVEST NV op de google maps. Adres en contacten LA RESERVE INVEST NV
Location of LA RESERVE INVEST NV on the google maps. Address and contacts of LA RESERVE INVEST NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LA RESERVE INVEST NV LA RESERVE INVEST NV: AWOUTERS BETON NV | Mecoplas NV | Air Man Ballooning BVBA | Dinamic Verpakkingen Benelux NV | CHIPS SERVICE n.v

Other related companies as LA RESERVE INVEST NV: AWOUTERS BETON NV | Mecoplas NV | Air Man Ballooning BVBA | Dinamic Verpakkingen Benelux NV | CHIPS SERVICE n.v

LA RESERVE INVEST NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is LA RESERVE INVEST NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06022399902. Het bedrijf LA RESERVE INVEST NV bevindt zich op het adres: Elizabetlaan 160,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LA RESERVE INVEST NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA RESERVE INVEST NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA RESERVE INVEST NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA RESERVE INVEST NV, openstaande posities, locatie van LA RESERVE INVEST NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA RESERVE INVEST NV is a company, that was registered 1989 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is LA RESERVE INVEST NV, company assigned to the tax number BE06022399902. The company LA RESERVE INVEST NV is located at the address: Elizabetlaan 160,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LA RESERVE INVEST NV were not found.
The main activity of LA RESERVE INVEST NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LA RESERVE INVEST NV is not available. You also can look at reviews of LA RESERVE INVEST NV, open positions, location of LA RESERVE INVEST NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA RESERVE INVEST NV, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA RESERVE INVEST NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA RESERVE INVEST NV, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA RESERVE INVEST NV, employees, financial statistics.