HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE

Contactgegevens HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE

Regio (region): Stavelot (Francorchamps), België

Adres (address): Rue Abbé Dossogne 27,4970, België

Telefoon (phone): 087 27 52 04 087 27 52 04

Fax (fax): 087 27 58 26 087 27 58 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE
Products information HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE

BTW identificatienummer (tax): BE05904571533
Ondernemingsnummer: 7093017578
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE
(Get full report from official database of BE for HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE
Addition kinds of activities for HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE

357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
27590300. Promotie printen | Promotional printing
32530100. Klei muur en vloertegel | Clay wall and floor tile
33130103. spiegelijzer | Spiegeleisen
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Monteur met mechanische en basis elektrische kennis (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het monteren van tribunes (in teamverband) die je reeds voorbereiddde in het atelier. Op voorhand denk je grondig na over de stappen van het bouwproces en je hebt inzicht in het uit te voeren werk. Naast montage van nieuwe tribunes, zal je ook instaan voor het onderhoud. Hierbij voer je werkzaamheden uit zoals nulmetingen bij nieuwe onderhoudscontracten, onderhoud en herstellingen. Daarnaast zal je ook af en toe interventies moeten uitvoeren. Je houdt de voortgang van je projecten ook in het oog.

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

Zoek naar antwoorden van HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE in sociale netwerken
Look for responds of HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE. Laat een reactie achter voor HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE. HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE. Leave a respond for HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE. HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE op de google maps. Adres en contacten HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE
Location of HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE on the google maps. Address and contacts of HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE

Andere gerelateerde bedrijven als come HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE: BW & HM BVBA | Rederij Limburgia NV | Côte d'Azur SA | Watco oil services Genk N.V. | Maria Kesselman

Other related companies as HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE: BW & HM BVBA | Rederij Limburgia NV | Côte d'Azur SA | Watco oil services Genk N.V. | Maria Kesselman

HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Stavelot (Francorchamps), België. De volledige naam van het bedrijf is HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05904571533. Het bedrijf HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE bevindt zich op het adres: Rue Abbé Dossogne 27,4970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, openstaande posities, locatie van HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE is a company, that was registered 2009 in Stavelot (Francorchamps) region, Belgium. Full name of company is HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, company assigned to the tax number BE05904571533. The company HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE is located at the address: Rue Abbé Dossogne 27,4970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE were not found.
The main activity of HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE is not available. You also can look at reviews of HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, open positions, location of HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, Stavelot (Francorchamps): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, Stavelot (Francorchamps): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOTEL RESTAURANT BEAU-SITE, employees, financial statistics.