Rederij Limburgia NV

Contactgegevens Rederij Limburgia NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rederij Limburgia NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rederij Limburgia NV

Regio (region): Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk), België

Adres (address): Graaf de Brigodestraat 1,3500, België

Telefoon (phone): 011 31 55 73; 0475 95 40 78 011 31 55 73; 0475 95 40 78

Fax (fax): 011 59 19 97 011 59 19 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rederij Limburgia NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rederij Limburgia NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rederij Limburgia NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rederij Limburgia NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rederij Limburgia NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rederij Limburgia NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rederij Limburgia NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rederij Limburgia NV
Products information Rederij Limburgia NV

BTW identificatienummer (tax): BE05927368164
Ondernemingsnummer: 3840789794
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rederij Limburgia NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rederij Limburgia NV
(Get full report from official database of BE for Rederij Limburgia NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rederij Limburgia NV
Addition kinds of activities for Rederij Limburgia NV

4111. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
36390101. Vaatwasmachines, huishoudelijk | Dishwashing machines, household
36710206. Electron buizen, zendend | Electron tubes, transmitting
50990305. Brandwerende kleding | Fireproof clothing
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors
56219903. Tiener kleding | Teenage apparel

Werken bij Rederij Limburgia NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rederij Limburgia NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rederij Limburgia NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rederij Limburgia NV. Looking for open vacancies in other companies

 • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

 • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

 • Thuishulp (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

 • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

 • carrossier (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

 • huishoudhulp Hamme (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

 • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

  Type: Studentenjob

  Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

 • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

 • Business Developer Trifinance (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

  Type: Vaste Job

  Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

 • Vroedvrouw (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

Zoek naar antwoorden van Rederij Limburgia NV in sociale netwerken
Look for responds of Rederij Limburgia NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rederij Limburgia NV. Laat een reactie achter voor Rederij Limburgia NV. Rederij Limburgia NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rederij Limburgia NV. Leave a respond for Rederij Limburgia NV. Rederij Limburgia NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rederij Limburgia NV op de google maps. Adres en contacten Rederij Limburgia NV
Location of Rederij Limburgia NV on the google maps. Address and contacts of Rederij Limburgia NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Rederij Limburgia NV Rederij Limburgia NV: Aankoop Kunst & Antiek Colaert P | Styl Car SPRL | LEGRAND SA (ATELIERS) SA | Haki-Houthoofd | europese kredietcentrale

Other related companies as Rederij Limburgia NV: Aankoop Kunst & Antiek Colaert P | Styl Car SPRL | LEGRAND SA (ATELIERS) SA | Haki-Houthoofd | europese kredietcentrale

Rederij Limburgia NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk), België. De volledige naam van het bedrijf is Rederij Limburgia NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05927368164. Het bedrijf Rederij Limburgia NV bevindt zich op het adres: Graaf de Brigodestraat 1,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rederij Limburgia NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rederij Limburgia NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rederij Limburgia NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rederij Limburgia NV, openstaande posities, locatie van Rederij Limburgia NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rederij Limburgia NV is a company, that was registered 2006 in Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk) region, Belgium. Full name of company is Rederij Limburgia NV, company assigned to the tax number BE05927368164. The company Rederij Limburgia NV is located at the address: Graaf de Brigodestraat 1,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rederij Limburgia NV were not found.
The main activity of Rederij Limburgia NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rederij Limburgia NV is not available. You also can look at reviews of Rederij Limburgia NV, open positions, location of Rederij Limburgia NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rederij Limburgia NV, Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rederij Limburgia NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rederij Limburgia NV, Hasselt (Sint-Lambrechts-Herk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rederij Limburgia NV, employees, financial statistics.