Hotel De Witte Lelie NV

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Hotel De Witte Lelie NV

Contactgegevens Hotel De Witte Lelie NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel De Witte Lelie NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel De Witte Lelie NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Keizerstraat 16-18,2000, België

Telefoon (phone): 03 226 19 66 03 226 19 66

Fax (fax): 03 234 00 19 03 234 00 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel De Witte Lelie NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel De Witte Lelie NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel De Witte Lelie NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel De Witte Lelie NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel De Witte Lelie NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel De Witte Lelie NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel De Witte Lelie NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel De Witte Lelie NV
Products information Hotel De Witte Lelie NV

BTW identificatienummer (tax): BE02692993164
Ondernemingsnummer: 1168914794
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 309,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hotel De Witte Lelie NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel De Witte Lelie NV
(Get full report from official database of BE for Hotel De Witte Lelie NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel De Witte Lelie NV
Addition kinds of activities for Hotel De Witte Lelie NV

15419902. Fabrieksbouw | Factory construction
17310300. Communicatie specialisatie | Communications specialization
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
24310103. Deurschermen, metalen bedekt hout | Door screens, metal covered wood
39990209. haarspeldjes | Barrettes
50720403. Kopspijkers | Tacks

Werken bij Hotel De Witte Lelie NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel De Witte Lelie NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel De Witte Lelie NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel De Witte Lelie NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • Huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Turnhout/Geel en Mol (19u of 30u) (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, fiets of bromfiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van Hotel De Witte Lelie NV in sociale netwerken
Look for responds of Hotel De Witte Lelie NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel De Witte Lelie NV. Laat een reactie achter voor Hotel De Witte Lelie NV. Hotel De Witte Lelie NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel De Witte Lelie NV. Leave a respond for Hotel De Witte Lelie NV. Hotel De Witte Lelie NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel De Witte Lelie NV op de google maps. Adres en contacten Hotel De Witte Lelie NV
Location of Hotel De Witte Lelie NV on the google maps. Address and contacts of Hotel De Witte Lelie NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel De Witte Lelie NV Hotel De Witte Lelie NV: Carlos Quinto (Salons) | Bureau Meraini SA | Deckx Jan BVBA | Nieuwgoed Seminariecentrum | ARCHO (GROEP)

Other related companies as Hotel De Witte Lelie NV: Carlos Quinto (Salons) | Bureau Meraini SA | Deckx Jan BVBA | Nieuwgoed Seminariecentrum | ARCHO (GROEP)

Hotel De Witte Lelie NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel De Witte Lelie NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02692993164. Het bedrijf Hotel De Witte Lelie NV bevindt zich op het adres: Keizerstraat 16-18,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 309,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hotel De Witte Lelie NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotel De Witte Lelie NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel De Witte Lelie NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel De Witte Lelie NV, openstaande posities, locatie van Hotel De Witte Lelie NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hotel De Witte Lelie NV is a company, that was registered 1987 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Hotel De Witte Lelie NV, company assigned to the tax number BE02692993164. The company Hotel De Witte Lelie NV is located at the address: Keizerstraat 16-18,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 309,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hotel De Witte Lelie NV were not found.
The main activity of Hotel De Witte Lelie NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel De Witte Lelie NV is not available. You also can look at reviews of Hotel De Witte Lelie NV, open positions, location of Hotel De Witte Lelie NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel De Witte Lelie NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel De Witte Lelie NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel De Witte Lelie NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel De Witte Lelie NV, employees, financial statistics.