Deckx Jan BVBA

Contactgegevens Deckx Jan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deckx Jan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deckx Jan BVBA

Regio (region): Oud-Turnhout, België

Adres (address): Ambachtstraat 2,2360, België

Telefoon (phone): 014 45 28 49 014 45 28 49

Fax (fax): 014 45 29 21 014 45 29 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deckx Jan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deckx Jan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deckx Jan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deckx Jan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deckx Jan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deckx Jan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deckx Jan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deckx Jan BVBA
Products information Deckx Jan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07710998535
Ondernemingsnummer: 9190582275
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Deckx Jan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deckx Jan BVBA
(Get full report from official database of BE for Deckx Jan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deckx Jan BVBA
Addition kinds of activities for Deckx Jan BVBA

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
20260206. Kefir | Kefir
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
27599906. Gravure, nec | Engraving, nec
34420102. Sash, deur of venster: metaal | Sash, door or window: metal
50740211. Sauna verwarmers, behalve elektrisch | Sauna heaters, except electric
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys

Werken bij Deckx Jan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deckx Jan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deckx Jan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deckx Jan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Magazijnier grondstoffen M/V in Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afhankelijk van de nood van de organisatie zal je worden ingeschakeld als magazijnier grondstoffen of magazijnier productie. Als magazijnier grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het afroepen van de vereiste hoeveelheden bulkgrondstoffen. Daarnaast sta je in voor het ontvangen, controleren, stockeren en intern distribueren van grondstoffen. Wanneer je wordt ingeschakeld als magazijnier productie ben je verantwoordelijk voor diverse interne transportwerkzaamheden. Enerzijds sta je in voor het tijdig afvoeren van (half-)afgewerkte producten vanuit de inpakafdeling naar het magazijn. Anderzijds sta je in voor diverse aanvoer werkzaamheden waar onder vb. bevoorraden van de inpakafdeling met diverse hulp- en verpakkingsmaterialen. Buiten de dag uren ben je verantwoordelijke voor het samenstellen en het verzend klaarmaken van paletten met afgewerkte producten teneinde een tijdige uitlevering aan klanten te realiseren.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • poetshulp dienstencheques regio Nijlen - Lier - Kessel (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Nijlen - Lier -Kessel

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, de ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Aarschot en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Ieper 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag, woensdag en vrijdag in dit gastgezin en dit telkens in de voormiddag . U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk,de was,de strijk, u kookt er gezonde maaltijden (Pascale Naessens) en u doet boodschappen.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

Zoek naar antwoorden van Deckx Jan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deckx Jan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deckx Jan BVBA. Laat een reactie achter voor Deckx Jan BVBA. Deckx Jan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deckx Jan BVBA. Leave a respond for Deckx Jan BVBA. Deckx Jan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deckx Jan BVBA op de google maps. Adres en contacten Deckx Jan BVBA
Location of Deckx Jan BVBA on the google maps. Address and contacts of Deckx Jan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deckx Jan BVBA Deckx Jan BVBA: DaimlerChrysler Belgium Luxembourg NV | ALFA ROMEO/AUTOTECHNIEK CAPPON GERARD | IMMOGY BVBA | ARTI STYLE | Demets Transport Vervoer BVBA

Other related companies as Deckx Jan BVBA: DaimlerChrysler Belgium Luxembourg NV | ALFA ROMEO/AUTOTECHNIEK CAPPON GERARD | IMMOGY BVBA | ARTI STYLE | Demets Transport Vervoer BVBA

Deckx Jan BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Oud-Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Deckx Jan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07710998535. Het bedrijf Deckx Jan BVBA bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 2,2360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Deckx Jan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deckx Jan BVBA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deckx Jan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deckx Jan BVBA, openstaande posities, locatie van Deckx Jan BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deckx Jan BVBA is a company, that was registered 1985 in Oud-Turnhout region, Belgium. Full name of company is Deckx Jan BVBA, company assigned to the tax number BE07710998535. The company Deckx Jan BVBA is located at the address: Ambachtstraat 2,2360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Deckx Jan BVBA were not found.
The main activity of Deckx Jan BVBA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Deckx Jan BVBA is not available. You also can look at reviews of Deckx Jan BVBA, open positions, location of Deckx Jan BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deckx Jan BVBA, Oud-Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deckx Jan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deckx Jan BVBA, Oud-Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deckx Jan BVBA, employees, financial statistics.