Hotel Beauregard Namur

Contactgegevens Hotel Beauregard Namur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hotel Beauregard Namur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hotel Beauregard Namur

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Avenue Baron de Moreau 1,5000, België

Telefoon (phone): 081 23 00 28 081 23 00 28

Fax (fax): +32 (3) 566-49-49 +32 (3) 566-49-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hotel Beauregard Namur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hotel Beauregard Namur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hotel Beauregard Namur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hotel Beauregard Namur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hotel Beauregard Namur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hotel Beauregard Namur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hotel Beauregard Namur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hotel Beauregard Namur
Products information Hotel Beauregard Namur

BTW identificatienummer (tax): BE07328399658
Ondernemingsnummer: 2399658203
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 232,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hotel Beauregard Namur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hotel Beauregard Namur
(Get full report from official database of BE for Hotel Beauregard Namur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hotel Beauregard Namur
Addition kinds of activities for Hotel Beauregard Namur

871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
24349900. Houten keukenkasten, NIET | Wood kitchen cabinets, nec
35230400. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
62319903. Beveiliging uitwisseling | Security exchanges
73359902. Kleurafscheiding, fotografische en filmfilm | Color separation, photographic and movie film
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines

Werken bij Hotel Beauregard Namur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hotel Beauregard Namur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hotel Beauregard Namur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hotel Beauregard Namur. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

  • Freelance Typescript developer - lange termijn (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsinformatie Dit bedrijf te Oost-Vlaanderen is actief binnen de E-commerce. Zij spelen in op huidige trends op de markt en een groot deel van hun verkoop bestaat uit voorwerpen die hun klanten zelf een personal touch geven. Zij zijn actief in 15 landen en marktleider in België. Jobinhoud Je zal je sterk toeleggen op een specifiek tool, die je optimaliseert en uitbreidt met nieuwe functionaliteiten. Je staat in voor ontwikkeling van de client-side aan de hand van Typescript. Je neemt initiatief en geeft voorstellen naar nieuwe technologieën. Je kan functionele vragen omzetten in technische oplossingen.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Hotel Beauregard Namur in sociale netwerken
Look for responds of Hotel Beauregard Namur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hotel Beauregard Namur. Laat een reactie achter voor Hotel Beauregard Namur. Hotel Beauregard Namur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hotel Beauregard Namur. Leave a respond for Hotel Beauregard Namur. Hotel Beauregard Namur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hotel Beauregard Namur op de google maps. Adres en contacten Hotel Beauregard Namur
Location of Hotel Beauregard Namur on the google maps. Address and contacts of Hotel Beauregard Namur

Andere gerelateerde bedrijven als come Hotel Beauregard Namur Hotel Beauregard Namur: Tubetex NV | Immo i.d. BVBA | VERSATEL Belgium NV | BARCA ENTERTAINMENT | Les Lundis d'Hortense

Other related companies as Hotel Beauregard Namur: Tubetex NV | Immo i.d. BVBA | VERSATEL Belgium NV | BARCA ENTERTAINMENT | Les Lundis d'Hortense

Hotel Beauregard Namur is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Hotel Beauregard Namur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07328399658. Het bedrijf Hotel Beauregard Namur bevindt zich op het adres: Avenue Baron de Moreau 1,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 232,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hotel Beauregard Namur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hotel Beauregard Namur is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hotel Beauregard Namur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hotel Beauregard Namur, openstaande posities, locatie van Hotel Beauregard Namur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hotel Beauregard Namur is a company, that was registered 1990 in Namur region, Belgium. Full name of company is Hotel Beauregard Namur, company assigned to the tax number BE07328399658. The company Hotel Beauregard Namur is located at the address: Avenue Baron de Moreau 1,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 232,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hotel Beauregard Namur were not found.
The main activity of Hotel Beauregard Namur is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hotel Beauregard Namur is not available. You also can look at reviews of Hotel Beauregard Namur, open positions, location of Hotel Beauregard Namur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hotel Beauregard Namur, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hotel Beauregard Namur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hotel Beauregard Namur, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hotel Beauregard Namur, employees, financial statistics.