BARCA ENTERTAINMENT

Contactgegevens BARCA ENTERTAINMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BARCA ENTERTAINMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BARCA ENTERTAINMENT

Regio (region): Kontich Antwerpen 2550 - BE, België

Adres (address): Keizershoek 310, België

Telefoon (phone): +3234576992 +3234576992

Fax (fax): +3234579241 +3234579241

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BARCA ENTERTAINMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BARCA ENTERTAINMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BARCA ENTERTAINMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BARCA ENTERTAINMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BARCA ENTERTAINMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BARCA ENTERTAINMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BARCA ENTERTAINMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BARCA ENTERTAINMENT
Products information BARCA ENTERTAINMENT

BTW identificatienummer (tax): BE07731048583
Ondernemingsnummer: 2426574707
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BARCA ENTERTAINMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BARCA ENTERTAINMENT
(Get full report from official database of BE for BARCA ENTERTAINMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BARCA ENTERTAINMENT
Addition kinds of activities for BARCA ENTERTAINMENT

16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
20629903. Gegranuleerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Granulated cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
25110110. Waterbed frames: hout | Waterbed frames: wood
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
30690802. Geboortebeperkingsapparatuur, rubber | Birth control devices, rubber
46190000. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec

Werken bij BARCA ENTERTAINMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BARCA ENTERTAINMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BARCA ENTERTAINMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BARCA ENTERTAINMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Medewerker Binnendienst (voltijds/deeltijds & deels telewerk) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hang jij graag aan de telefoon? hou je van sociaal contact? Hou je van verkopen? Dan ben jij degene die we zoeken! Op onze salesafdeling die bestaat uit Pre Sales, Sales en After Sales werken we met een 25-tal collega’s samen in het hart van onze organisatie. Als een echte “hunter” zal je bedrijven binnen de Benelux telefonisch contacteren om afspraken te maken voor onze vertegenwoordigers op de baan of onze producten voor te stellen en met succes te verkopen aan bestaande of potentiële klanten. Afhankelijk van jouw profiel wordt je in één van beide functies gepositioneerd. Als Pre Sales benader je potentiële klanten om een afspraak vast te leggen met onze vertegenwoordigers op de baan. Hierbij werk je in een team van collega’s en nauw samen met onze Sales op de baan. Als After Sales volg je onze klanten nauwkeurig op en zorg je ervoor dat ze steeds op de hoogte blijven van onze producten. Je geniet van een uitgebreide opleiding door jouw Sales Coach die je ook nadien verder zal begeleiden om de te behalen verkoopsresultaat

  • Procesoperator Farmacie (Volcontinu) bij Sanofi in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt als procesoperator ingeschakeld in de biotechnologische productieplant waarbij u instaat voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de productieactiviteiten van onze biotechnologische geneesmiddelen. Je bewaakt en voert processen uit die gelinkt zijn aan het opkweken van cellen, opzuivering van cellen of het aanmaken van buffers, mediapreps, formulaties, etc. Al deze processen worden uitgevoerd volgens relevante procedures (productie records, SOPs en werkinstructies). Je volgt de planning volgens computergestuurde systemen en stuurt de processen bij in functie van staalnames, problemen, etc. Je werkt aan een nauwkeurige documentatie en verwerking in logboeken en elektronische productierecords Je ondersteunt bij kalibratie – en validatie - activiteiten Je voert deze productie activiteiten uit volgens de huidige GMP richtlijnen. Je zorgt ervoor dat er steeds veilig gewerkt wordt volgens de vooropgestelde HSE (Health, Safety & Environment) procedures

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Ervaren metser (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf in de streek Zeebrugge - Damme, zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van BARCA ENTERTAINMENT in sociale netwerken
Look for responds of BARCA ENTERTAINMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BARCA ENTERTAINMENT. Laat een reactie achter voor BARCA ENTERTAINMENT. BARCA ENTERTAINMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BARCA ENTERTAINMENT. Leave a respond for BARCA ENTERTAINMENT. BARCA ENTERTAINMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BARCA ENTERTAINMENT op de google maps. Adres en contacten BARCA ENTERTAINMENT
Location of BARCA ENTERTAINMENT on the google maps. Address and contacts of BARCA ENTERTAINMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come BARCA ENTERTAINMENT BARCA ENTERTAINMENT: Coelembier & Decock NV | Ceyssens | Tradewinds Parasol-Stegama | Verhoestraete Metalen NV | SKI-INN CENTER

Other related companies as BARCA ENTERTAINMENT: Coelembier & Decock NV | Ceyssens | Tradewinds Parasol-Stegama | Verhoestraete Metalen NV | SKI-INN CENTER

BARCA ENTERTAINMENT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kontich Antwerpen 2550 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BARCA ENTERTAINMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07731048583. Het bedrijf BARCA ENTERTAINMENT bevindt zich op het adres: Keizershoek 310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BARCA ENTERTAINMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BARCA ENTERTAINMENT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BARCA ENTERTAINMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BARCA ENTERTAINMENT, openstaande posities, locatie van BARCA ENTERTAINMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BARCA ENTERTAINMENT is a company, that was registered 1986 in Kontich Antwerpen 2550 - BE region, Belgium. Full name of company is BARCA ENTERTAINMENT, company assigned to the tax number BE07731048583. The company BARCA ENTERTAINMENT is located at the address: Keizershoek 310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BARCA ENTERTAINMENT were not found.
The main activity of BARCA ENTERTAINMENT is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BARCA ENTERTAINMENT is not available. You also can look at reviews of BARCA ENTERTAINMENT, open positions, location of BARCA ENTERTAINMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BARCA ENTERTAINMENT, Kontich Antwerpen 2550 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BARCA ENTERTAINMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BARCA ENTERTAINMENT, Kontich Antwerpen 2550 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BARCA ENTERTAINMENT, employees, financial statistics.