De Open Poort Plattelandstoerisme

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • De Open Poort Plattelandstoerisme
Private companiesHealth Services • De Open Poort Plattelandstoerisme

Contactgegevens De Open Poort Plattelandstoerisme: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Open Poort Plattelandstoerisme: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Open Poort Plattelandstoerisme

Regio (region): Tongeren (Berg), België

Adres (address): Ketsingerdries 32,3700, België

Telefoon (phone): 012 23 37 64 012 23 37 64

Fax (fax): 012 23 37 64 012 23 37 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Open Poort Plattelandstoerisme: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Open Poort Plattelandstoerisme"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Open Poort Plattelandstoerisme"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Open Poort Plattelandstoerisme, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Open Poort Plattelandstoerisme. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Open Poort Plattelandstoerisme, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Open Poort Plattelandstoerisme. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Open Poort Plattelandstoerisme
Products information De Open Poort Plattelandstoerisme

BTW identificatienummer (tax): BE02314788818
Ondernemingsnummer: 7196838378
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Open Poort Plattelandstoerisme zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Open Poort Plattelandstoerisme
(Get full report from official database of BE for De Open Poort Plattelandstoerisme)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Open Poort Plattelandstoerisme
Addition kinds of activities for De Open Poort Plattelandstoerisme

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
20330100. Tomatenproducten, verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato products, packaged in cans, jars, etc.
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
39999927. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
59410202. vuurwapens | Firearms
62319900. Beveiliging en commodity exchanges, nec | Security and commodity exchanges, nec

Werken bij De Open Poort Plattelandstoerisme: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Open Poort Plattelandstoerisme: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Open Poort Plattelandstoerisme. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Open Poort Plattelandstoerisme. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • carrossier (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als carrossier krijg je heel wat verschillende taken toegewezen. Een overzicht van het pakket voor deze vacature vind je hier: Je zorgt voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. je herstelt of vervangt beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Je brengt de aangepaste kit aan. Je meet en controleert met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Je behandeld de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Je brengt grondlagen en grondverf aan. Je lijmt koetswerkonderdelen. Je brengt de eind laag verf aan.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van De Open Poort Plattelandstoerisme in sociale netwerken
Look for responds of De Open Poort Plattelandstoerisme in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Open Poort Plattelandstoerisme. Laat een reactie achter voor De Open Poort Plattelandstoerisme. De Open Poort Plattelandstoerisme bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Open Poort Plattelandstoerisme. Leave a respond for De Open Poort Plattelandstoerisme. De Open Poort Plattelandstoerisme on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Open Poort Plattelandstoerisme op de google maps. Adres en contacten De Open Poort Plattelandstoerisme
Location of De Open Poort Plattelandstoerisme on the google maps. Address and contacts of De Open Poort Plattelandstoerisme

Andere gerelateerde bedrijven als come De Open Poort Plattelandstoerisme De Open Poort Plattelandstoerisme: INFO RAYANE | Codeas BVBA | FORET EN VILLE (LA) | Poljan | Devroe & Stubbe BVBA

Other related companies as De Open Poort Plattelandstoerisme: INFO RAYANE | Codeas BVBA | FORET EN VILLE (LA) | Poljan | Devroe & Stubbe BVBA

De Open Poort Plattelandstoerisme is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Tongeren (Berg), België. De volledige naam van het bedrijf is De Open Poort Plattelandstoerisme, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02314788818. Het bedrijf De Open Poort Plattelandstoerisme bevindt zich op het adres: Ketsingerdries 32,3700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Open Poort Plattelandstoerisme zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Open Poort Plattelandstoerisme is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Open Poort Plattelandstoerisme is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Open Poort Plattelandstoerisme, openstaande posities, locatie van De Open Poort Plattelandstoerisme op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Open Poort Plattelandstoerisme is a company, that was registered 1985 in Tongeren (Berg) region, Belgium. Full name of company is De Open Poort Plattelandstoerisme, company assigned to the tax number BE02314788818. The company De Open Poort Plattelandstoerisme is located at the address: Ketsingerdries 32,3700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Open Poort Plattelandstoerisme were not found.
The main activity of De Open Poort Plattelandstoerisme is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Open Poort Plattelandstoerisme is not available. You also can look at reviews of De Open Poort Plattelandstoerisme, open positions, location of De Open Poort Plattelandstoerisme on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Open Poort Plattelandstoerisme, Tongeren (Berg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Open Poort Plattelandstoerisme, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Open Poort Plattelandstoerisme, Tongeren (Berg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Open Poort Plattelandstoerisme, employees, financial statistics.