Poljan

Contactgegevens Poljan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Poljan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Poljan

Regio (region): Courcelles (Trazegnies), België

Adres (address): Avenue Seghin 6,6183, België

Telefoon (phone): 071 46 53 18 071 46 53 18

Fax (fax): +32 (61) 334-36-14 +32 (61) 334-36-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Poljan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Poljan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Poljan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Poljan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Poljan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Poljan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Poljan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Poljan
Products information Poljan

BTW identificatienummer (tax): BE01067565917
Ondernemingsnummer: 7297637939
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Poljan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Poljan
(Get full report from official database of BE for Poljan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Poljan
Addition kinds of activities for Poljan

5064. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
34440301. Downspouts, plaatmetaal | Downspouts, sheet metal
34529904. Noten, metaal | Nuts, metal
34999925. Lassen, hittebestendig: metaal | Welding tips, heat resistant: metal
35999915. Zandraadsels (handzeef- of screeningsapparaat) | Sand riddles (hand sifting or screening apparatus)
72990102. Dieetcentrum, zonder medisch personeel | Diet center, without medical staff

Werken bij Poljan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Poljan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Poljan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Poljan. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Tuin- en landschapsarchitect (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor verdere versterking van ons team zijn we op zoek naar een tuin- en landschapsarchitect voor het ontwerpen van tuinen en bijgebouwen, in een moderne vormgeving. uw takenpakket omvat: Ontwerp van tuinen en bijgebouwen, met uitvoerings- en beplantingsplannen. Presenteren van het ontwerp in 3D aan de klant. Contact onderhouden met de klant tot verkoop van het project, en er proactief met omgaan. Creatief ondersteunen in de breedste zin van het woord kiezen van materialen (verlichting, meubilair, inrichting,…. Bewaken van de kwaliteit van de plannen. Ondersteunen en overleggen met de projectleiding op het vlak van technische uitvoering.

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Junior teamleader productie met ambitie (FMCG, Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    AIs mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een hightech productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader binnen een sterk internationaal productiebedrijf in de FMCG sector waarschijnlijk het bedrijf dat je zoekt. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico's Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

Zoek naar antwoorden van Poljan in sociale netwerken
Look for responds of Poljan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Poljan. Laat een reactie achter voor Poljan. Poljan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Poljan. Leave a respond for Poljan. Poljan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Poljan op de google maps. Adres en contacten Poljan
Location of Poljan on the google maps. Address and contacts of Poljan

Andere gerelateerde bedrijven als come Poljan Poljan: B.D. Bernard Docquir BVBA | Eurogoldor SA | De Keuster BVBA | Exahosting | Scaldis Salvage & Marine Contractors NV

Other related companies as Poljan: B.D. Bernard Docquir BVBA | Eurogoldor SA | De Keuster BVBA | Exahosting | Scaldis Salvage & Marine Contractors NV

Poljan is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Courcelles (Trazegnies), België. De volledige naam van het bedrijf is Poljan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01067565917. Het bedrijf Poljan bevindt zich op het adres: Avenue Seghin 6,6183. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Poljan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Poljan is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Poljan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Poljan, openstaande posities, locatie van Poljan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Poljan is a company, that was registered 1991 in Courcelles (Trazegnies) region, Belgium. Full name of company is Poljan, company assigned to the tax number BE01067565917. The company Poljan is located at the address: Avenue Seghin 6,6183. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Poljan were not found.
The main activity of Poljan is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Poljan is not available. You also can look at reviews of Poljan, open positions, location of Poljan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Poljan, Courcelles (Trazegnies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Poljan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Poljan, Courcelles (Trazegnies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Poljan, employees, financial statistics.