CENTURY HOTEL HASSELT

Contactgegevens CENTURY HOTEL HASSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTURY HOTEL HASSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTURY HOTEL HASSELT

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Leopoldplein 1,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 47 99 011 22 47 99

Fax (fax): 011 23 18 24 011 23 18 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTURY HOTEL HASSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTURY HOTEL HASSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTURY HOTEL HASSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTURY HOTEL HASSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTURY HOTEL HASSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTURY HOTEL HASSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTURY HOTEL HASSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTURY HOTEL HASSELT
Products information CENTURY HOTEL HASSELT

BTW identificatienummer (tax): BE07919189453
Ondernemingsnummer: 8983489990
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CENTURY HOTEL HASSELT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTURY HOTEL HASSELT
(Get full report from official database of BE for CENTURY HOTEL HASSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTURY HOTEL HASSELT
Addition kinds of activities for CENTURY HOTEL HASSELT

25150200. Meubelsveren | Furniture springs
28330301. Penicilline: bulk, ongecompliceerd | Penicillin: bulk, uncompounded
34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
50630502. Inbraakalarm systemen | Burglar alarm systems
58130105. Taverne (drinkplaatsen) | Tavern (drinking places)

Werken bij CENTURY HOTEL HASSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTURY HOTEL HASSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTURY HOTEL HASSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTURY HOTEL HASSELT. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van CENTURY HOTEL HASSELT in sociale netwerken
Look for responds of CENTURY HOTEL HASSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTURY HOTEL HASSELT. Laat een reactie achter voor CENTURY HOTEL HASSELT. CENTURY HOTEL HASSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTURY HOTEL HASSELT. Leave a respond for CENTURY HOTEL HASSELT. CENTURY HOTEL HASSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTURY HOTEL HASSELT op de google maps. Adres en contacten CENTURY HOTEL HASSELT
Location of CENTURY HOTEL HASSELT on the google maps. Address and contacts of CENTURY HOTEL HASSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTURY HOTEL HASSELT CENTURY HOTEL HASSELT: Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) | Plasmajet N.V. | Fauveaux, Geoffroy | SST Belgium NV | VIPS-vzw

Other related companies as CENTURY HOTEL HASSELT: Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) | Plasmajet N.V. | Fauveaux, Geoffroy | SST Belgium NV | VIPS-vzw

CENTURY HOTEL HASSELT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTURY HOTEL HASSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07919189453. Het bedrijf CENTURY HOTEL HASSELT bevindt zich op het adres: Leopoldplein 1,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 482,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CENTURY HOTEL HASSELT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTURY HOTEL HASSELT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTURY HOTEL HASSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTURY HOTEL HASSELT, openstaande posities, locatie van CENTURY HOTEL HASSELT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTURY HOTEL HASSELT is a company, that was registered 1989 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is CENTURY HOTEL HASSELT, company assigned to the tax number BE07919189453. The company CENTURY HOTEL HASSELT is located at the address: Leopoldplein 1,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 482,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CENTURY HOTEL HASSELT were not found.
The main activity of CENTURY HOTEL HASSELT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTURY HOTEL HASSELT is not available. You also can look at reviews of CENTURY HOTEL HASSELT, open positions, location of CENTURY HOTEL HASSELT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTURY HOTEL HASSELT, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTURY HOTEL HASSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTURY HOTEL HASSELT, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTURY HOTEL HASSELT, employees, financial statistics.