Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)

Particuliere bedrijvenBuilding Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders • Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)
Private companiesBuilding Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders • Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)

Contactgegevens Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert): address, phone, fax, email, website, opening hours

Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): de Broquevillelaan 249,1200, België

Telefoon (phone): 02 776 07 80 02 776 07 80

Fax (fax): 02 776 07 88 02 776 07 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)
Products information Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)

BTW identificatienummer (tax): BE04792480468
Ondernemingsnummer: 5373382568
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)
(Get full report from official database of BE for Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert))

Aanvulling soorten activiteiten voor Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)
Addition kinds of activities for Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)

351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
24359900. Hardhout fineer en multiplex, nec | Hardwood veneer and plywood, nec
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
73590202. Verkoop van automaten | Vending machine rental
79990602. Schaatsbaanoperatie | Ice skating rink operation

Werken bij Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Werken als huishoudhulp - koken Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Voor deze vacature zijn de meest voorkomende werkzaamheden: koken, strijken, boodschappen doen en de keuken poetsen. ONMIDDELLIJKE INDIENSTTREDING!!!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

Zoek naar antwoorden van Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) in sociale netwerken
Look for responds of Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert). Laat een reactie achter voor Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert). Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert). Leave a respond for Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert). Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) op de google maps. Adres en contacten Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)
Location of Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) on the google maps. Address and contacts of Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert)

Andere gerelateerde bedrijven als come Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert): Automotive Service Center | IMMA | DE BRABANDERE NV | EMS N.V. | Munaut Sylvain

Other related companies as Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert): Automotive Service Center | IMMA | DE BRABANDERE NV | EMS N.V. | Munaut Sylvain

Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04792480468. Het bedrijf Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) bevindt zich op het adres: de Broquevillelaan 249,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), openstaande posities, locatie van Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) is a company, that was registered 2001 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), company assigned to the tax number BE04792480468. The company Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) is located at the address: de Broquevillelaan 249,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) were not found.
The main activity of Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) is not available. You also can look at reviews of Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), open positions, location of Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laboratoire de Biologie Médicale & Préventive (Woluwé-St-Lambert), employees, financial statistics.