CENTRE DE VACANCES ASBL

Contactgegevens CENTRE DE VACANCES ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE VACANCES ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE VACANCES ASBL

Regio (region): Houffalize, België

Adres (address): Ol Fosse d'Outh 1,6660, België

Telefoon (phone): +32 (14) 879-59-42 +32 (14) 879-59-42

Fax (fax): 061 28 88 04 061 28 88 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE VACANCES ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE VACANCES ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE VACANCES ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE VACANCES ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE VACANCES ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE VACANCES ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE VACANCES ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE VACANCES ASBL
Products information CENTRE DE VACANCES ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01391937255
Ondernemingsnummer: 6238830566
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CENTRE DE VACANCES ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE VACANCES ASBL
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE VACANCES ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE VACANCES ASBL
Addition kinds of activities for CENTRE DE VACANCES ASBL

267301. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
363400. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
07830100. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
22590202. Handdoeken, breien | Towels, knit
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
39530107. Schoenzegels, hand: rubber of metaal | Shoe stamps, hand: rubber or metal
51539901. Graan liften | Grain elevators

Werken bij CENTRE DE VACANCES ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE VACANCES ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE VACANCES ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE VACANCES ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE VACANCES ASBL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE VACANCES ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE VACANCES ASBL. Laat een reactie achter voor CENTRE DE VACANCES ASBL. CENTRE DE VACANCES ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE VACANCES ASBL. Leave a respond for CENTRE DE VACANCES ASBL. CENTRE DE VACANCES ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE VACANCES ASBL op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE VACANCES ASBL
Location of CENTRE DE VACANCES ASBL on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE VACANCES ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE VACANCES ASBL CENTRE DE VACANCES ASBL: Goemaere Telecommunicatie CV | Maritieme Site Oostende VZW | Vellemans | AKEBO | Bia N.V.

Other related companies as CENTRE DE VACANCES ASBL: Goemaere Telecommunicatie CV | Maritieme Site Oostende VZW | Vellemans | AKEBO | Bia N.V.

CENTRE DE VACANCES ASBL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Houffalize, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE VACANCES ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01391937255. Het bedrijf CENTRE DE VACANCES ASBL bevindt zich op het adres: Ol Fosse d'Outh 1,6660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CENTRE DE VACANCES ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE VACANCES ASBL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE VACANCES ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE VACANCES ASBL, openstaande posities, locatie van CENTRE DE VACANCES ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRE DE VACANCES ASBL is a company, that was registered 2012 in Houffalize region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE VACANCES ASBL, company assigned to the tax number BE01391937255. The company CENTRE DE VACANCES ASBL is located at the address: Ol Fosse d'Outh 1,6660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CENTRE DE VACANCES ASBL were not found.
The main activity of CENTRE DE VACANCES ASBL is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE VACANCES ASBL is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE VACANCES ASBL, open positions, location of CENTRE DE VACANCES ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE VACANCES ASBL, Houffalize: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE VACANCES ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE VACANCES ASBL, Houffalize: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE VACANCES ASBL, employees, financial statistics.