BEACH PALACE HOTEL

Contactgegevens BEACH PALACE HOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEACH PALACE HOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEACH PALACE HOTEL

Regio (region): Blankenberge, België

Adres (address): Zeedijk 77-79,8370, België

Telefoon (phone): 050 42 96 64 050 42 96 64

Fax (fax): 050 42 60 49 050 42 60 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEACH PALACE HOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEACH PALACE HOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEACH PALACE HOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEACH PALACE HOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEACH PALACE HOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEACH PALACE HOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEACH PALACE HOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEACH PALACE HOTEL
Products information BEACH PALACE HOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE06138854980
Ondernemingsnummer: 4247833251
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BEACH PALACE HOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEACH PALACE HOTEL
(Get full report from official database of BE for BEACH PALACE HOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEACH PALACE HOTEL
Addition kinds of activities for BEACH PALACE HOTEL

207703. rendering | Rendering
223101. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
34210101. Carving sets | Carving sets
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs

Werken bij BEACH PALACE HOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEACH PALACE HOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEACH PALACE HOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEACH PALACE HOTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding te Olen of Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op hetlaatste moment wordt opgebeld.

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Handlanger bouw (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

Zoek naar antwoorden van BEACH PALACE HOTEL in sociale netwerken
Look for responds of BEACH PALACE HOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEACH PALACE HOTEL. Laat een reactie achter voor BEACH PALACE HOTEL. BEACH PALACE HOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEACH PALACE HOTEL. Leave a respond for BEACH PALACE HOTEL. BEACH PALACE HOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEACH PALACE HOTEL op de google maps. Adres en contacten BEACH PALACE HOTEL
Location of BEACH PALACE HOTEL on the google maps. Address and contacts of BEACH PALACE HOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come BEACH PALACE HOTEL BEACH PALACE HOTEL: Nasielski & Zoon BVBA | A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL | Haki-Houthoofd | Mot-Dehon & Partners SA | Lauwers Tom

Other related companies as BEACH PALACE HOTEL: Nasielski & Zoon BVBA | A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL | Haki-Houthoofd | Mot-Dehon & Partners SA | Lauwers Tom

BEACH PALACE HOTEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Blankenberge, België. De volledige naam van het bedrijf is BEACH PALACE HOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06138854980. Het bedrijf BEACH PALACE HOTEL bevindt zich op het adres: Zeedijk 77-79,8370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 704,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BEACH PALACE HOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEACH PALACE HOTEL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEACH PALACE HOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEACH PALACE HOTEL, openstaande posities, locatie van BEACH PALACE HOTEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BEACH PALACE HOTEL is a company, that was registered 2005 in Blankenberge region, Belgium. Full name of company is BEACH PALACE HOTEL, company assigned to the tax number BE06138854980. The company BEACH PALACE HOTEL is located at the address: Zeedijk 77-79,8370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 704,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BEACH PALACE HOTEL were not found.
The main activity of BEACH PALACE HOTEL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEACH PALACE HOTEL is not available. You also can look at reviews of BEACH PALACE HOTEL, open positions, location of BEACH PALACE HOTEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEACH PALACE HOTEL, Blankenberge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEACH PALACE HOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEACH PALACE HOTEL, Blankenberge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEACH PALACE HOTEL, employees, financial statistics.