A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL

Contactgegevens A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL

Regio (region): Couvin (Mariembourg), België

Adres (address): Chaussée de Givet 17,5660, België

Telefoon (phone): 060 31 18 47 060 31 18 47

Fax (fax): 060 31 18 47 060 31 18 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL
Products information A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03172546386
Ondernemingsnummer: 9525665283
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL
(Get full report from official database of BE for A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL
Addition kinds of activities for A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL

013901. Voedergewassen | Feeder crops
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
964100. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
16230104. Pijpleiding | Pipeline wrapping
20860200. Gepasteuriseerde en mineraalwater, gebotteld en ingeblikt | Pasteurized and mineral waters, bottled and canned
34440306. Spouts, plaatwerk | Spouts, sheet metal

Werken bij A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ijzervlechter - lasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent werkzaam in de staalafdeling als toelevering van de betonproductie Knippen, plooien, assembleren, lassen van diverse prefab wapeningen Prefabricatie van diverse wapeningen volgens plan Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ijzervlechter. Je ontvangt een zeer mooie verloning en komt bij goed functioneren vrij snel in vaste dienst. 

  • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Teamleider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal het team aansturen van de vulploeg en hen hierin opleiden via regelmatig overleg je organiseert de ontvangst van goederen en bent verantwoordelijk voor de juiste voorraden, het afprijzen van artikelen en registreren en afvoeren van te vernietigen artikelen je leeft de opgestelde hygiënenormen na en werkt volgens de vastgestelde veiligheidsprocedures je zorgt voor het behalen van de vastgestelde productiviteitsnormen je zal mede verantwoordelijk zijn voor het openen en sluiten van de winkel zelf fungeer je als voorbeeld wat betreft klantvriendelijkheid en de cultuurwaarden je plant medewerkers in en zet uren in op basis van het vastgestelde budget en de verwachte goederenstroom. Je zorgt voor vervanging bij ziekte medewerkers bij afwezigheid van de bedrijfsleider of de assistent zal je mee instaan voor het aansturen van de winkel je draagt bij aan de werving en selectie van medewerkers verkoopklaar en signaleert talentvolle winkelbedienden om dit door te geven aan het management

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Magazijnier hulp automotiv (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we dringend op zoek naar een magazijnier / hulp automotiv. Onderdelen bestellen Onderdelen ontvangen Stock beheren Klanten te woord staan Onderdelen klaar zetten voor medewerkers

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL. Laat een reactie achter voor A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL. A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL. Leave a respond for A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL. A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL op de google maps. Adres en contacten A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL
Location of A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL on the google maps. Address and contacts of A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL: Cevora | Fotohuis ('t) BVBA | DUBBELMOLEN (DE) | Vandergoten Zonen | Chninkel incorporated

Other related companies as A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL: Cevora | Fotohuis ('t) BVBA | DUBBELMOLEN (DE) | Vandergoten Zonen | Chninkel incorporated

A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Couvin (Mariembourg), België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03172546386. Het bedrijf A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Givet 17,5660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, openstaande posities, locatie van A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL is a company, that was registered 1996 in Couvin (Mariembourg) region, Belgium. Full name of company is A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, company assigned to the tax number BE03172546386. The company A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL is located at the address: Chaussée de Givet 17,5660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL were not found.
The main activity of A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL is not available. You also can look at reviews of A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, open positions, location of A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, Couvin (Mariembourg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, Couvin (Mariembourg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.D.P. (Atelier Mécanique de Précision) SPRL, employees, financial statistics.