ATLAS HOTEL ****

Contactgegevens ATLAS HOTEL ****: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATLAS HOTEL ****: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATLAS HOTEL ****

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Oude Graanmarkt 30,1000, België

Telefoon (phone): 02 502 60 06 02 502 60 06

Fax (fax): 02 502 69 35 02 502 69 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATLAS HOTEL ****: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATLAS HOTEL ****"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATLAS HOTEL ****"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATLAS HOTEL ****, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATLAS HOTEL ****. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATLAS HOTEL ****, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATLAS HOTEL ****. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATLAS HOTEL ****
Products information ATLAS HOTEL ****

BTW identificatienummer (tax): BE08585784912
Ondernemingsnummer: 2692443847
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 721,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ATLAS HOTEL **** zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATLAS HOTEL ****
(Get full report from official database of BE for ATLAS HOTEL ****)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATLAS HOTEL ****
Addition kinds of activities for ATLAS HOTEL ****

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
33120502. Bars en staafvormen, staal, warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, hot-rolled
37430200. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
50210108. Restaurant meubilair, nec | Restaurant furniture, nec
51370603. Rokken | Skirts
51690601. Essentiële oliën | Essential oils

Werken bij ATLAS HOTEL ****: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATLAS HOTEL ****: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATLAS HOTEL ****. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATLAS HOTEL ****. Looking for open vacancies in other companies

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van ATLAS HOTEL **** in sociale netwerken
Look for responds of ATLAS HOTEL **** in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATLAS HOTEL ****. Laat een reactie achter voor ATLAS HOTEL ****. ATLAS HOTEL **** bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATLAS HOTEL ****. Leave a respond for ATLAS HOTEL ****. ATLAS HOTEL **** on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATLAS HOTEL **** op de google maps. Adres en contacten ATLAS HOTEL ****
Location of ATLAS HOTEL **** on the google maps. Address and contacts of ATLAS HOTEL ****

Andere gerelateerde bedrijven als come ATLAS HOTEL **** ATLAS HOTEL ****: Creax NV | Bureau Social A.S.B.L. | Chimay Fromages S.C. | I.D.Shows asbl | Retail Warehouses

Other related companies as ATLAS HOTEL ****: Creax NV | Bureau Social A.S.B.L. | Chimay Fromages S.C. | I.D.Shows asbl | Retail Warehouses

ATLAS HOTEL **** is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ATLAS HOTEL ****, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08585784912. Het bedrijf ATLAS HOTEL **** bevindt zich op het adres: Oude Graanmarkt 30,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 721,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ATLAS HOTEL **** zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATLAS HOTEL **** is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATLAS HOTEL **** is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATLAS HOTEL ****, openstaande posities, locatie van ATLAS HOTEL **** op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATLAS HOTEL **** is a company, that was registered 2002 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ATLAS HOTEL ****, company assigned to the tax number BE08585784912. The company ATLAS HOTEL **** is located at the address: Oude Graanmarkt 30,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 721,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ATLAS HOTEL **** were not found.
The main activity of ATLAS HOTEL **** is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATLAS HOTEL **** is not available. You also can look at reviews of ATLAS HOTEL ****, open positions, location of ATLAS HOTEL **** on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATLAS HOTEL ****, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATLAS HOTEL ****, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATLAS HOTEL ****, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATLAS HOTEL ****, employees, financial statistics.