Bureau Social A.S.B.L.

Contactgegevens Bureau Social A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau Social A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau Social A.S.B.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Bivouac 15, B-1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5271944 (02) 5271944

Fax (fax): (02) 5271899 (02) 5271899

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau Social A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau Social A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau Social A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau Social A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau Social A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau Social A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau Social A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau Social A.S.B.L.
Products information Bureau Social A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04015472412
Ondernemingsnummer: 9090881347
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bureau Social A.S.B.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau Social A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Bureau Social A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau Social A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Bureau Social A.S.B.L.

6011. Federale reserve banken | Federal reserve banks
514400. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
51999921. Zaagsel | Sawdust
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple

Werken bij Bureau Social A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau Social A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau Social A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau Social A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BEHEER

    Type: Vaste Job

    * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van Bureau Social A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Bureau Social A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau Social A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Bureau Social A.S.B.L.. Bureau Social A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau Social A.S.B.L.. Leave a respond for Bureau Social A.S.B.L.. Bureau Social A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau Social A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Bureau Social A.S.B.L.
Location of Bureau Social A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Bureau Social A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau Social A.S.B.L. Bureau Social A.S.B.L.: Creax NV | Van Laecke J NV | REFLECTA DECORATIE | Allen and Overy S.A. | Dormon-Diffusion N.V.

Other related companies as Bureau Social A.S.B.L.: Creax NV | Van Laecke J NV | REFLECTA DECORATIE | Allen and Overy S.A. | Dormon-Diffusion N.V.

Bureau Social A.S.B.L. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau Social A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015472412. Het bedrijf Bureau Social A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Rue du Bivouac 15, B-1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bureau Social A.S.B.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau Social A.S.B.L. is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau Social A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau Social A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Bureau Social A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau Social A.S.B.L. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bureau Social A.S.B.L., company assigned to the tax number BE04015472412. The company Bureau Social A.S.B.L. is located at the address: Rue du Bivouac 15, B-1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bureau Social A.S.B.L. were not found.
The main activity of Bureau Social A.S.B.L. is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau Social A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Bureau Social A.S.B.L., open positions, location of Bureau Social A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau Social A.S.B.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau Social A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau Social A.S.B.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau Social A.S.B.L., employees, financial statistics.