't Goed Ter Couteren BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • 't Goed Ter Couteren BVBA

Contactgegevens 't Goed Ter Couteren BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Goed Ter Couteren BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Goed Ter Couteren BVBA

Regio (region): Ingelmunster, België

Adres (address): Handelstraat 15,8770, België

Telefoon (phone): 051 31 92 96 051 31 92 96

Fax (fax): 051 32 07 60 051 32 07 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Goed Ter Couteren BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Goed Ter Couteren BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Goed Ter Couteren BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Goed Ter Couteren BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Goed Ter Couteren BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Goed Ter Couteren BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Goed Ter Couteren BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Goed Ter Couteren BVBA
Products information 't Goed Ter Couteren BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03467254638
Ondernemingsnummer: 2939636230
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in 't Goed Ter Couteren BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Goed Ter Couteren BVBA
(Get full report from official database of BE for 't Goed Ter Couteren BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Goed Ter Couteren BVBA
Addition kinds of activities for 't Goed Ter Couteren BVBA

24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
94319904. Overdraagbare ziekte programma administratie, overheid | Communicable disease program administration, government

Werken bij 't Goed Ter Couteren BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Goed Ter Couteren BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Goed Ter Couteren BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Goed Ter Couteren BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • chauffeur CE huifwagen met kooiaap (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C dien je: in het bezit te zijn van een geldig CE rijbewijs flexibel te zijn een eerste ervaring te hebben als chauffeur CE ervaring met kooiaap is een pluspunt

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van 't Goed Ter Couteren BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 't Goed Ter Couteren BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Goed Ter Couteren BVBA. Laat een reactie achter voor 't Goed Ter Couteren BVBA. 't Goed Ter Couteren BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Goed Ter Couteren BVBA. Leave a respond for 't Goed Ter Couteren BVBA. 't Goed Ter Couteren BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Goed Ter Couteren BVBA op de google maps. Adres en contacten 't Goed Ter Couteren BVBA
Location of 't Goed Ter Couteren BVBA on the google maps. Address and contacts of 't Goed Ter Couteren BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Goed Ter Couteren BVBA 't Goed Ter Couteren BVBA: Tasset J-P SPRL | Bastin-Marchal | Industrie Service NV | FABRISAC sa SA | CMG Belgium

Other related companies as 't Goed Ter Couteren BVBA: Tasset J-P SPRL | Bastin-Marchal | Industrie Service NV | FABRISAC sa SA | CMG Belgium

't Goed Ter Couteren BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ingelmunster, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Goed Ter Couteren BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03467254638. Het bedrijf 't Goed Ter Couteren BVBA bevindt zich op het adres: Handelstraat 15,8770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in 't Goed Ter Couteren BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Goed Ter Couteren BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Goed Ter Couteren BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Goed Ter Couteren BVBA, openstaande posities, locatie van 't Goed Ter Couteren BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Goed Ter Couteren BVBA is a company, that was registered 1996 in Ingelmunster region, Belgium. Full name of company is 't Goed Ter Couteren BVBA, company assigned to the tax number BE03467254638. The company 't Goed Ter Couteren BVBA is located at the address: Handelstraat 15,8770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in 't Goed Ter Couteren BVBA were not found.
The main activity of 't Goed Ter Couteren BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Goed Ter Couteren BVBA is not available. You also can look at reviews of 't Goed Ter Couteren BVBA, open positions, location of 't Goed Ter Couteren BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Goed Ter Couteren BVBA, Ingelmunster: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Goed Ter Couteren BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Goed Ter Couteren BVBA, Ingelmunster: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Goed Ter Couteren BVBA, employees, financial statistics.