Tasset J-P SPRL

Contactgegevens Tasset J-P SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tasset J-P SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tasset J-P SPRL

Regio (region): Visé (Lixhe), België

Adres (address): Rue de Liège 48,4600, België

Telefoon (phone): 04 379 15 62 04 379 15 62

Fax (fax): 04 374 06 43 04 374 06 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tasset J-P SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tasset J-P SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tasset J-P SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tasset J-P SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tasset J-P SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tasset J-P SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tasset J-P SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tasset J-P SPRL
Products information Tasset J-P SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08471252441
Ondernemingsnummer: 3851226806
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tasset J-P SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tasset J-P SPRL
(Get full report from official database of BE for Tasset J-P SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tasset J-P SPRL
Addition kinds of activities for Tasset J-P SPRL

3949. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
10990501. Rutiele mijnbouw | Rutile mining
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal

Werken bij Tasset J-P SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tasset J-P SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tasset J-P SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tasset J-P SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Handige winkelmedewerker - Sanitair - Familiebedrijf (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Harelbeke zijn wij op zoek naar een verkoper voor de sanitairafdeling . Samen met je collega sta je klanten met raad en daad bij. Daarnaast zal je ook regelmatig nieuwe producten aanvoeren, bv met een heftruck of elektrische transpallet. Je werkt telkens van maandag tot en met zaterdag. Natuurlijk krijg je dan enkele vaste vrije dagen tijdens de week (dit is bespreekbaar). Het loon voor deze functie is €11,50/u. Toon je interesse? Solliciteer dan snel met jouw cv erbij!

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

Zoek naar antwoorden van Tasset J-P SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Tasset J-P SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tasset J-P SPRL. Laat een reactie achter voor Tasset J-P SPRL. Tasset J-P SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tasset J-P SPRL. Leave a respond for Tasset J-P SPRL. Tasset J-P SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tasset J-P SPRL op de google maps. Adres en contacten Tasset J-P SPRL
Location of Tasset J-P SPRL on the google maps. Address and contacts of Tasset J-P SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Tasset J-P SPRL Tasset J-P SPRL: Sinnfoort NV | NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL | Déménagements Zabé SPRL | De Baudringhien G | Autonomia asbl

Other related companies as Tasset J-P SPRL: Sinnfoort NV | NEDERLANDS TAALINSTITUUT SPRL | Déménagements Zabé SPRL | De Baudringhien G | Autonomia asbl

Tasset J-P SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Visé (Lixhe), België. De volledige naam van het bedrijf is Tasset J-P SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08471252441. Het bedrijf Tasset J-P SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Liège 48,4600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tasset J-P SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tasset J-P SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tasset J-P SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tasset J-P SPRL, openstaande posities, locatie van Tasset J-P SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tasset J-P SPRL is a company, that was registered 2016 in Visé (Lixhe) region, Belgium. Full name of company is Tasset J-P SPRL, company assigned to the tax number BE08471252441. The company Tasset J-P SPRL is located at the address: Rue de Liège 48,4600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tasset J-P SPRL were not found.
The main activity of Tasset J-P SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tasset J-P SPRL is not available. You also can look at reviews of Tasset J-P SPRL, open positions, location of Tasset J-P SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tasset J-P SPRL, Visé (Lixhe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tasset J-P SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tasset J-P SPRL, Visé (Lixhe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tasset J-P SPRL, employees, financial statistics.