REFRIGERATION WB SPRL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • REFRIGERATION WB SPRL
Private companiesEating and Drinking Places • REFRIGERATION WB SPRL

Contactgegevens REFRIGERATION WB SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REFRIGERATION WB SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

REFRIGERATION WB SPRL

Regio (region): Charleroi (Gilly), België

Adres (address): Rue Horace Pierard 25,6060, België

Telefoon (phone): 071 41 00 12; 0475 43 29 45 071 41 00 12; 0475 43 29 45

Fax (fax): 071 41 00 96 071 41 00 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REFRIGERATION WB SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REFRIGERATION WB SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REFRIGERATION WB SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REFRIGERATION WB SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REFRIGERATION WB SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REFRIGERATION WB SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REFRIGERATION WB SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REFRIGERATION WB SPRL
Products information REFRIGERATION WB SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03480438232
Ondernemingsnummer: 5396179199
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in REFRIGERATION WB SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REFRIGERATION WB SPRL
(Get full report from official database of BE for REFRIGERATION WB SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor REFRIGERATION WB SPRL
Addition kinds of activities for REFRIGERATION WB SPRL

3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
329103. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
509299. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
12229900. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
20929903. Visfilets | Fish fillets
50510208. Smeden, ferro | Forgings, ferrous
87119903. Raadgevend ingenieur | Consulting engineer

Werken bij REFRIGERATION WB SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REFRIGERATION WB SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REFRIGERATION WB SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REFRIGERATION WB SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van REFRIGERATION WB SPRL in sociale netwerken
Look for responds of REFRIGERATION WB SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor REFRIGERATION WB SPRL. Laat een reactie achter voor REFRIGERATION WB SPRL. REFRIGERATION WB SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REFRIGERATION WB SPRL. Leave a respond for REFRIGERATION WB SPRL. REFRIGERATION WB SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REFRIGERATION WB SPRL op de google maps. Adres en contacten REFRIGERATION WB SPRL
Location of REFRIGERATION WB SPRL on the google maps. Address and contacts of REFRIGERATION WB SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come REFRIGERATION WB SPRL REFRIGERATION WB SPRL: Musch SPRL | De Kemmeter, Michel | Gemkey America Corp | SHOMUNT PRODUCTIONS | Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Other related companies as REFRIGERATION WB SPRL: Musch SPRL | De Kemmeter, Michel | Gemkey America Corp | SHOMUNT PRODUCTIONS | Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

REFRIGERATION WB SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gilly), België. De volledige naam van het bedrijf is REFRIGERATION WB SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03480438232. Het bedrijf REFRIGERATION WB SPRL bevindt zich op het adres: Rue Horace Pierard 25,6060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 380,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in REFRIGERATION WB SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REFRIGERATION WB SPRL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REFRIGERATION WB SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REFRIGERATION WB SPRL, openstaande posities, locatie van REFRIGERATION WB SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REFRIGERATION WB SPRL is a company, that was registered 2009 in Charleroi (Gilly) region, Belgium. Full name of company is REFRIGERATION WB SPRL, company assigned to the tax number BE03480438232. The company REFRIGERATION WB SPRL is located at the address: Rue Horace Pierard 25,6060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 380,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in REFRIGERATION WB SPRL were not found.
The main activity of REFRIGERATION WB SPRL is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of REFRIGERATION WB SPRL is not available. You also can look at reviews of REFRIGERATION WB SPRL, open positions, location of REFRIGERATION WB SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REFRIGERATION WB SPRL, Charleroi (Gilly): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REFRIGERATION WB SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REFRIGERATION WB SPRL, Charleroi (Gilly): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REFRIGERATION WB SPRL, employees, financial statistics.